Redați fotbalul suporterilor!

„FĂRĂ SPECTATORI” este scuza pe care o au cluburile mici, din ligile inferioare.
Lipsa banilor, a stadioanelor sau pretextul de a scăpa de suporterii adverși au fost motivele pentru care cluburile din Liga a 4-a au apelat la această soluție. Asta în cazul în care jandarmeria nu este cea care interzice prezența suporterilor pe stadioane.

În sezonul 1984-1985, Steaua avea, în medie, 25.000 spectatori pe meci.

Pe lângă inexistența activităților de promovare a echipei, clubului Steaua București se află în situația de a juca ultimele 2 meciuri din an „FĂRĂ SPECTATORI”.
De ce? Pentru că tribuna de pe terenul 5, promisă la începutul anului 2019, nu a apărut nici până în ziua de azi. Și totul vine după o lungă perioadă în care clubul Steaua a fost aproape inexistent în media, singurele momente în care steliștii au mai aflat ceva despre echipă, exceptând informațiile primite de pe pagini/site-uri ale suporterilor, sunt cele când sunt certuri la nivelul conducerii.

Motivul pentru care nu sunt astăzi mai mulți suporteri în Liga a 4-a, pe lângă acela că jucăm aici de 3 ani, îl reprezintă faptul că Steaua nu este prezentă în agenda publică, mass-media și școli, iar în online este o glumă.
Am invita conducerea Stelei să scoată echipa ”în lume”, cu mai multe acțiuni de marketing promovate, vizibile, pentru a avea din nou suporteri pe stadion. Dar mai avem mult de așteptat…

36.277 de spectatori a fost audienţa anunţată în mod oficial de Steaua, în meciul intern cu cea mai mare audienţă din ultimii 2 ani (STEAUA – Academia Rapid)

Fotbalul se joacă pentru suporteri, jucătorii joacă pentru fani, nimeni, în afară de o conducere comodă a clubului și de jandarmerie, nu-și dorește să joace pe stadioane goale. ”Dragi” colonei și generali, fără suporteri, echipa va rămâne în continuare în Liga a 4-a, e timpul să vă întoarceți fața către noi și să readuceți lumea alături de echipă!

Găsiți soluții pentru a se juca mereu cu spectatori. Nu vă aliniați cu echipele mici din liga a IV-a!

Redați fotbalul suporterilor!