Tribuna de pe terenul 5

Acum un an de zile, am plecat în noul sezon cu promisiunea că vom construi o tribună pe terenul 5. În paralel cu transmiterea meciurilor în online, membrii AS47 au strâns bani pentru a construi, în debutul returului (ianuarie 2019), un modul de tribună, pentru început. Inițial, erau 300 de locuri, urmând ca, pe parcurs, să mărim numărul până am fi acoperit toată latura tribunei. Această tribună urma să fie donată clubului pentru ca Steaua să joace meciurile din liga a III-a în Ghencea (minim 500 de locuri, între care 200 de locuri pe scaun, conform regulamentului).

Clubul STEAUA a refuzat propunerea Asociației, asumându-și că va construi, în pauza competițională, o tribună mai mare.
La începutul lunii august, după ratarea promovării, am primit din nou asigurări că tribuna va fi construită până la sfârșitul lunii septembrie, și, în plus, se va schimba gazonul de pe sintetic, se va pune un gazon nou pe terenul 5, vor apărea toalete decente și un spațiu comercial.

Astăzi, pe 19 noiembrie, gazonul, atât cel de pe terenul 5 cât și sinteticul, arată foarte bine și au fost aduse două containere (un grup sanitar și unul pentru un spațiu comercial).

Dar tot nu jucăm în Ghencea, ci suntem exilați prin Colentina sau Berceni, pentru că tribuna nu a apărut.

#spiritdeluptă