Valeriu Răchită

Vivi Răchită s-a născut pe 30 mai 1970, în Boldești-Scăieni, Prahova.
Cu Steaua, pentru care a evoluat în trei perioade diferite, în sezonul 1989-1990, apoi între 1996 și 1998, în 58 meciuri, și în 2002, a obținut cele mai mari performanțe. În tricoul roș-albastru a cucerit două titluri de campion, o Cupă a României și o Supercupă a României.
A mai jucat la Petrolul Ploiești, FC Onești sau Litex Loveci.

#spiritdeluptă

O să mă uit la Dinamo-FCSB. Și chiar dacă voi încercați să îl asemănați pentru imaginea media cu Dinamo-Steaua, nu mai este un astfel de meci. Nu mai este un astfel de meci din cauza lui Gigi Becali. Acest om a distrus totul. El le știe pe toate, iar eu am încercat să discut cu el în direct acum două săptămâni, cu cărțile pe față, dar nu a avut argumente.Gigi Becali și-a bătut joc de cel mai mare brand al României. A pierdut numele Steaua, suporterii, stadionul, stema și palmaresul. Ce mai vreți? FCSB-ul lui este acum o echipă fără identitate. Se plimbă peste tot în țară, deoarece nu are un stadion unde să joace. Gigi Becali este patron, antrenor, manager, le știe pe toate.
„O să mă uit și la Dinamo-FCSB. Și chiar dacă voi încercați să îl asemănați pentru imaginea media cu Dinamo-Steaua, nu mai este un astfel de meci. Nu mai este un astfel de meci din cauza lui Gigi Becali. Acest om a distrus totul. El le știe pe toate, iar eu am încercat să discut cu el în direct acum două săptămâni, cu cărțile pe față, dar nu a avut argumente.
Gigi Becali și-a bătut joc de cel mai mare brand al României. A pierdut numele Steaua, suporterii, stadionul, stema și palmaresul. Ce mai vreți? FCSB-ul lui este acum o echipă fără identitate. Se plimbă peste tot în țară, deoarece nu are un stadion unde să joace. Gigi Becali este patron, antrenor, manager, le știe pe toate. ” – Vivi Răchită