Talpan „Mironică denaturează declarațiile”

”Nu este însă prima oară când acest Mironică denaturează declarațiile mele, le interpretează în mod eronat și le prezintă opiniei publice total deformat pentru a atrage împotriva mea antipatia, ura și disprețul suporterilor și al oamenilor din sport.

Să analizăm scurt și la obiect, deoarece până la urmă adevărul este unul.
În comunicatul meu către presă, afirm, că stadionul ar trebui să se numească Steaua Bucuresti. Citez din comunicat ultima pagină “Însă, în opinia mea, acest stadion ar trebui să poarte numele de STADIONUL STEAUA BUCUREȘTI, pentru continuarea istoriei Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, pentru păstrarea numelui și a mărcii“.

Păi și atunci, “nea” Mironică, chiar nu știi să citești, sau citești printre rânduri, în diagonală?
Că am declarat și că m-am amuzat de informația apărută în presă cum că s-ar fi propus ca stadionul să se numească Talpan, și că această propunere (a adevăraților suporteri steliști) m-a flatat? Păi da, m-a flatat! Pe cine nu ar fi flatat?

Dar puteți citi, și observa că în mod clar ,,am opiniat că numele stadionului să fie de Steaua București, așa cum a afirmat ulterior și dl Dragomir, în interviul dat.

Este de asemenea adevărat și faptul că am contribuit la construcția acestui stadion, deoarece încă din anul 2014 am venit cu propuneri de reactivare a echipei de fotbal și de construcție a unui nou stadion. Mai mult decât atât, acest stadion nu însemnă nimic fără marca Steaua București, fără numele de Steaua București, fără palmaresul echipei de fotbal Steaua Bucuresti pe care le-am câștigat în instanță, contribuind la construcția lui, prin fiecare dosar câștigat. Îmi pare rău că trebuie să spun dar nu este similară situației expuse de dl Dragomir, ca atunci când ești manager și construiești un nou sediu LPF.

Nu neg faptul că mulți suporteri mi-au spus că pentru ei stadionul este al lui Talpan, pentru toate realizările mărețe obținute: marca STEAUA BUCUREȘTI, numele STEAUA BUCUREȘTI palmaresul echipei de fotbal STEAUA BUCUREȘTI, etc.

Așa că dle Mironică, citește în prealabil articolele pe care vrei să le discuți cu suporterii și nu mai denatura comunicatele de presă, deoarece s-ar putea să te trezești fără ascultători.
CONSILIER JURIDIC ȘEF AL CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI STEAUA BUCUREȘTI

Colonel de justiție,
Florin – Costel TALPAN”

Sursa: https://www.steaualibera.com/20…/…/13/florin-talpan-mironica
#spiritdeluptă