În 14 etape, Steaua va juca doar 3 meciuri în weekend

Pentru că mulți am remarcat că Steaua e dezavantajată atunci când se programează meciurile, majoritatea fiind puse în timpul săptămânii, la orele 17 sau 18, am vrut sa vedem cum stăm, de fapt, poate ni se pare nouă.

Trebuie să luăm în considerare că doar 4/5 meciuri pe etapă sunt televizate, orele transmisiunilor fiind 17:00/18:00, în timpul săptămânii, și 11:00/12:00, în weekend.
În plus, e de înțeles că Liga 1, Premier League și alte campionate europene au prioritate în fața Ligii 2 din România.

Așadar, în 14 etape (au fost incluse și următoarele 3 programate deja), Steaua va fi jucat doar 3 (!) meciuri în weekend, din punctul ăsta de vedere, fiind pe ultimul loc, deși este liderul Ligii 2.
Șelimbăr – Steaua, Steaua – Poli Timișoara (la Mioveni) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua au fost programate în weekend, toate fiind deplasări.

Dar toate meciurile noastre au fost televizate, poate acesta să fi fost un criteriu atunci când am fost programați? Nu chiar, pentru că Dinamo și Oțelul au avut, de asemenea, toate meciurile televizate, diferența fiind că Dinamo va fi jucat de 8 ori în weekend, iar Oțelul, de 7.
Este limpede că Steaua este dezavantajată, cel mai probabil, voit, consecința acestor programări fiind o prezență slabă pe stadion, din rațiuni evidente în timpul săptămânii, care duce la articole ce conțin niște comparații absurde între numărul suporterilor.
Pe de altă parte, dacă ar exista o persoană în cadrul clubului care să apere interesele Stelei, lucrurile, și din acest punct de vedere, ar sta diferit.