Steaua ar urma să aibă o academie de fotbal ca cea a lui Hagi

Gică Hagi are un proiect de real succes la Viitorul, iar modelul său va fi preluat de CSA Steaua. Coordonatorul Centrului de copii şi juniori al clubului militar, Ştefan Iovan, a declarat că doreşte să îl copieze pe Gică Hagi şi să implementeze metodele aplicate de acesta la academia din Ovidiu.

„De două luni lucrez la un proiect care va fi aprobat de comandantul clubului. Vreau să facem mai multe schimbări la Centrul de copii şi juniori. E nevoie de o schimbare şi a mijloacelor de antrenament, dar şi un schimb de generaţii la antrenori. Vom aduce antrenori mai tineri, dornici de afirmare şi pricepuţi… ne dorim să îl copiem ca să zic aşa pe Hagi, pentru că am lucrat mult cu el.

Vreau să implementăm nişte lucruri cu care el reuşit. Iar noi ne dorim să luăm modelul celor buni. Eu visez zi şi noapte că Steaua va redeveni ce a fost odată şi să participe şi secţia de fotbal la asemenea gale şi să ia asemenea premii”, a spus Iovan.

Ștefan Iovan a vorbit și despre înființarea unei academii de fotbal și a dezvăluit că se va consulta pe această temă cu Marcel Răducanu, plecat în Germania din 1981.

„Referitor la academie, am încercat, poate peste un an se va face şi academia. Eu aştept cu nerăbdare să vină Marcel Răducanu să facem schimb de experienţă, pentru că el lucrează într-o ţară unde fotbalul este la un alt nivel şi avem ce învăţa”, a adăugat fostul fotbalist, prezent la gala Clubului Sportiv al Armatei Steaua desfăşurată la sediul Ministerul Apărării Naţionale.

Sursa: www.digisport.ro.