Play Off numai dacă se poate juca fără măsuri suplimentare

Play Off se va desfășura numai dacă se vor putea juca fără măsurile suplimentare.

„Comitetul Executiv al AMF Bucuresti, intrunit pe 30 iunie 2020, a hotarat:
🔵 Tinand cont de prevederile Ordinului comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerului Tineretului si Sportului, stabileste ca jocul de baraj pentru ocuparea celui de al patrulea loc in Play Off-ul Ligii a 4-a, precum si jocurile din Play Off sa se desfasoare numai daca se vor putea juca fara masurile suplimentare prevazute in Ordinele sus-amintite. Jocurile contand pentru baraj si Play Off vor avea loc in perioada 16-26 iulie a.c. Jocurile din cadrul Cupei Romaniei – faza municipala vor avea loc pana la data de 5 august a.c sau pentru o data ulterioara daca Federatia Romana de Fotbal va permite.
🔴 Jocurile de copii si juniori (n. 2001-2013), editia 2019-2020, nu se vor mai disputa, nefiind intocmite clasamente pentru niciuna dintre categoriile si seriile acestora.
🔵 Aprobarea perioadei 15-25 iulie a.c. ca fiind intervalul in care jucatorii amatori pot formula cerere de incetare a legitimarii, conform prevederilor art. 4, pct. 19, din RSTJF.

Va reamintim ca toate cluburile care participa in competitiile municipale sunt obligate sa respecte prevederile Ordinelor Ministerului Sanatatii si al Ministerului Tineretului si Sporturilor care fac referire la modalitatile premise pentru antrenament si jocuri.
Astfel, toate cluburile participante in competitiile municipale inteleg ca nu vor putea lua parte la alte competitii / turnee si nu vor permite jucatorilor sai sa o faca nici prin alte forme, in tara sau in strainatate, sub sanctiunea prevederilor legale si regulamentare. De asemenea, echipele care vor incalca aceste prevederi nu vor fi inscrise in editia 2020-2021 in seriile I sau care se desfasoara prin acumulare de puncte.”

Sursa: amfb.ro

#spiritdeluptă