Ionut Stroe – „nu MTS decide cu privire la închirierea Stadionul Steaua”

„Declarația mea a fost interpretată, din păcate informările cu caracter general sunt foarte ușor particularizate și interpretate, cu atât mai mult cu cât nu Ministrul Tineretului și Sportului decide cu privire la închirierea unor bunuri din domeniul public ce se află in administrarea altor entități publice decât cea a MTS-ului. De altfel, această închiriere este reglementată legal, sunt legi care definesc foarte bine cum se poate închiria legal în domeniul public și nu vreau să fac referiri la această situatie dintre MAPN/Steaua și fcsb.

Am fost informat că asupra aspectelor de natura juridică între cele două entități s-au pronunțat instanțe și am înțeles că urmează să se mai pronunțe instanțe de judecată. Aș vrea să mă țin departe de acest subiect, s-a interpretat ce am declarat în acel dialog, nu a fost niciun interes major când mi-am exprimat opinia personală în legătură cu situația de acolo.” – Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, în conferința de presă susținută pe 5 mai 2020.

Îi mulțumim domnului ministru Ionuț Stroe pentru clarificare, și sperăm ca Gazeta Sporturilor, ProSport, Sport.ro, Digi Sport, StirileProTV să revină asupra știrilor apărute în urma cu 2 zile.

#spiritdeluptă