Fiterman Pharma, noul sponsor al Academiei de fotbal Steaua București

Compania Fiterman Pharma devine al V-lea sponsor al Academiei de fotbal Steaua București, după International Alexander, Porotherm, Carpatina și AutoTotal. Fiterman Pharma s-a înființat în anul 1995 și este una dintre cele mai mari companii producătoare de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermatocosmetice din România.

Credem în performanță și susținem mereu inițiativele și proiectele care promovează și încurajează un mod de viață sănătos, reușitele obținute prin efort continuu și care ne provoacă să ne depășim limitele. Tocmai de aceea, suntem bucuroși să fim partenerii Clubului Sportiv al Armatei Steaua București”, a declarat managerul zonal al Fiterman Pharma, dr. Gabriel Ghenov cu ocazia semnării parteneriatului.

La rândul său, directorul tehnic al secției de fotbal, George Ogăraru a declarat: „Sunt bucuros că am reușit să atragem alături de noi un nou sponsor foarte important pentru dezvoltarea academiei de fotbal a Steaua Bucuresti. Astfel, juniorii noștri vor beneficia de suplimentele nutritive necesare unei dezvoltări fizice armonioase, care să răspundă nevoilor sportului pe care aceștia îl practică cu atât de multă pasiune. Așadar, Fiterman Pharma devine al 5-lea sponsor al academiei Steaua Bucuresti care se alătură proiectului nostru în mai puțin de 1 an. Bine ai venit în familia Steaua, Fiterman Pharma”.

Sursa: CSA Steaua București