Eugen Ilie, noul antrenor al echipei de baschet Steaua Bucureşti

Eugen Ilie este noul antrenor al echipei de baschet a clubului.

Steaua s-a despărțit la finalul anului de antrenorul Cătălin Burlacu.

În momentul de față, Steaua se află pe locul 10 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 10 meciuri jucate, din care 4 victorii și 6 înfrângeri și un total de 14 puncte.

Eugen Ilie are 44 de ani și a mai antrenat în trecut pe CSM Ploiești, CSU Știința București, Dinamo București, CSO Voluntari, CSM Galați, respectiv CS Otopeni.
Noul antrenor al echipei de baschet este un fost jucător al clubului, activând pentru Steaua între 1994 și 2000, unde a câștigat cinci medalii în Campionatul Național: două de argint și trei de bronz.

Debutul lui Eugen Ilie pe banca Stelei în Liga Națională de baschet se va produce vineri, 29 ianuarie 2021, în restanța cu BC Athletic Constanța.

”Este o întoarcere acasă. Emoția pe care am trăit-o acum 26 de ani, am trăit-o și acum și abia aștept să încep treaba…Am stat de vorbă și cu antrenorii secunzi și cu unii dintre jucători, este o situație grea, dar cu cât e mai grea, cu atât e mai frumoasă provocarea și sunt convins că ne putem îndeplini obiectivul pentru sezonul ăsta.” a declarat Eugen Ilie pentru Steaua TV official.