Etapa a VII-a: Steaua 5-0 Unirea Constanţa | RESTANŢĂ

Au marcat: Tsvetelin Chunchukov 18′, Adi Popa 32′, Bogdan Chipirliu 49′, 52′, Ştefan Bodişteanu 92′.

STEAUA
Prima echipă: 1. David Dincă, 19. Stephan Drăghici, 15. Alexandru Sima, 4. Dean Beţa, 98. Alexandru Sabău, 6. Mădălin Mihăescu, 10. Rareş Enceanu, 27. Ștefan Pacionel, 11. Adi Popa (cpt.), 77. Bogdan Chipirliu, 23. Tsvetelin Chunchukov
Rezerve: 22. Horia Iancu, 13. Adrian Ilie, 8. Valentin Bărbulescu, 24. Costinel Gugu, 90. Dragoş Gheorghe, 17. Darius Oroian, 18. Iustin Răducan, 79. Ştefan Bodișteanu, 30. Cristian Bustea
Antrenor: Daniel Oprița

Unirea Constanța
Prima echipă: Udrea – Malama, Arnold, Șuteu, Camă, Zamfir – Pandele, Mitrică, Ciuciulete – Ardelean, Chirițoiu
Rezerve: Popescu, Neacșu, Cireșoiu, Timiș, Tălmaciu, Lăcătuș, Longher, Niță, Coza
Antrenor: Dacian Nastai

Steaua va întâlni un adversar cu care a mai jucat și în sezonul trecut din Liga2 , dar, în realitatea, s-a întâlnit și acum 2 sezoane, în Liga a 3-a, când Steaua a făcut 2-1, la Fcsb 2, și 1-1, acasă, pe terenul 5 din Complex Sportiv Steaua. Anul trecut, în sezonul regulat, militarii au trecut fără emoții de cei care evoluează la Buftea și Clinceni, cu 5-0.

Unirea Constanța este cotată la 1.79 milioane de euro, în timp ce ai noștri sunt cotați la 3.29 milioane de euro.

Marcatorii echipei Unirea Constanța sunt Laurențiu Ardelean, Andrei Vlăduț Pandele şi Andreas Chirițoiu cu câte 2 goluri, și, cu câte un gol, Alexandru Enache și Luca Mitrică.

Antrenorul echipei este Dacian Nastai, un fost fotbalist care a evoluat pentru Olimpia Satu Mare, FC Bihor. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Oradea în 1996. Este un om de casă a celor de la FC Fcsb, fiind antrenorul lor în trecut la Fcsb 2 și Fcsb U19.

Echipa joacă adesea un sistem 4-3-3 dinamic.

Cel mai interesanți fotbaliști:
Ștefan Marian Cană este un fundaș central, de 20 de ani, cu 56 de apariții în liga secunda și 2 apariții în Liga 1 la FC Fcsb. A mai evoluat la Farul, Fcsb, Iași. Este cotat la 150.000 de euro.
Laurențiu Ardelean este mijlocașul central care leagă liniile, în vârstă de 21 de ani. La FC Fcsb a avut 3 apariții, în 2 sezoane, în prima ligă unde a acumulat 60 de minute. Sezonul trecut a evoluat în 17 meciuri și a marcat 5 goluri, fiind golgheterul echipei.
Adrian Romeo Niță este un fotbalist ofensiv de bandă, de 19 ani, de picior stâng, care, de obicei, intră bine în combinații cu colegii săi. Pe lângă clasicul FC Fcsb, a mai evoluat și la Turris Turnu Măgurele, în Liga a 2-a, unde, în 13 apariții, a marcat 5 goluri.
Un alt fotbalist interesant este Alexandru Cristian Enache, un mijlocaș de 21 de ani, care a mai evoluat la Metaloglobus și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În 36 de apariții în liga secundă a marcat cu 7 goluri.
Restul fotbaliștilor pe care i-am remarcat ca fiind periculoși sunt: Radu Zamfir, Mihai Udrea, Andrei Pandele, Alexandru Gabriel Ciuculete și Andreas Cătălin Chirțoiu.

Dacă Unirea Constanță (fostul loc al celor de la Farul Constanța în Liga a 2-a și fostul lot de la Fcsb 2) nu va fi tratată extrem de serios, ne poate încurca.

În campionat, Unirea Constanța are două victorii, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 2-1, şi Gloria Buzău, 3-1, în rest, au înfrângeri pe bandă rulantă, 1-0 cu Poli Timișoara, 3-0 cu Progresul Spartac, 3-2 cu Oțelul Galați, 2-1 cu Unirea Dej, 3-0 cu cei de la Concordia Chiajna şi 3-0 cu Unirea Slobozia.

Unirea Constanța 3-1 Gloria Buzău
Au marcat: Andrei Pandele 63′, Andreas Chirițoiu 88′, Luca Mitrică 90+2′ / Răzvan Matiș 90+5′
Unirea Constanța: Rz. Udrea (cpt.) – Cireșoiu, R. Gab. Zamfir, Tălmaciu (Cană 46′), Șuteu, Al. Enache (Arnold 50′) – Pandele, Ciuciulete, Lăcătuș (L. Mitrică 74′) – Rob. Tudor (Chirițoiu 46′), Ardelean (Longher 60′)

Rezerve neutilizate: M. Popescu –  R. Trif, Ad. Niță, Malama
Antrenor: Dacian Nastai
Unirea Slobozia 3-0 Unirea Constanţa
Unirea Constanța: Rz. Udrea (cpt.) – R. Gab. Zamfir, Tălmaciu, Șuteu, Ciuciulete, Pandele, Chirițoiu, Lăcătuș, Longher, Cană, Arnold
Rezerve: M. Popescu – Cireșoiu, Timiș, Malama, Șerbănescu, L. Mitrică, R. Trif, Ardelean, Rob. Tudor
Antrenor: Dacian Nastai

Din ce am analizat, este echipa care ratează cel mai mult, ratând din poziții incredibile, însă marchează de la distanță. Este o formație tânără, însă are mari deficiențe pe defensivă și eficiență mare în fața porții. Suntem convinși că își vor da viața cu Steaua.

După 8 etape, Unirea Constanţa se afla pe locul 18, cu 6 puncte, iar Steaua e pe locul 4, cu 17 puncte acumulate.


Steaua a bătut pe Poli Timișoara cu 3-1, Steaua: Dav. Dincă – Ad. Ilie, Beța, Gugu, Bustea – Ad. Popa, Bărbulescu (cpt.), Balgiu, Em. Pacionel – A. Trică, Chipirliu
Rezerve: H. Iancu – Al. Sima, Mihăescu, Chunchukov, Șt. Pacionel, Enceanu, D. Oroian, Dr. Gheorghe, Al. Sabău
Antrenor: Daniel Oprița
Poli Timișoara: R. Murariu – D. Radu (cpt.), Bocșan, Tsvetkov, Taub – Sil Pană, Zaluschi – Pureca, Bîrnoi, Ct. Oanea – Mudrazija
Rezerve: Isvoranu – C. Jurj, Mada, Bakoș, Țurcaș, P. Popescu, Rz. Milea, Boariu, Plantak
Antrenor: Octavian Benga
Steaua a arătat forță și determinare, chiar dacă Poli Timișoara a avut mare noroc la primul șut pe poartă, care a fost și primul gol.
Steaua a arătat determinare, iar ce ne bucură cel mai mult a fost că atacanții Stelei au marcat. După 45 de minute, Steaua a avut 6 ocazii, 1 șut pe poartă și 2 lovituri de colț, în timp ce Poli Timișoara a avut 3 ocazii, 1 șut pe poartă și o lovitură de colț. La finalul meciului, Steaua a avut 18 ocazii, 9 șuturi pe poartă și 3 lovituri pe colț, în timp ce oaspeții au avut 4 ocazii 2 șuturi pe poartă și 1 lovitura de colț.

Etapa a VII-a: Steaua – Unirea Constanţa, restanţă
📆 Miercuri, 12 octombrie 2022, de la ora 17:00.
📌 Stadionul Orăşenesc din Mioveni
🎥 Meciul va fi transmis de Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport.
🎫 Biletele se pot achiziționa de pe site-ul entertix.ro; în format fizic, biletele se găsesc în librăriile Cărturești și rețeaua de hypermarketuri Carrefour.