Dragă Helmut Duckadam, Steaua a murit pentru tine…

Dragă Helmut Duckadam, Steaua a murit pentru tine în momentul în care ai ales să fii plătit de către clubul infractorilor!
Pe zi ce trece, te afunzi în ignoranță și uiți că echipa cu care ai câștigat Cupa Campionilor Europeni în mai 1986 se numea tot CSA Steaua București. Ai uitat sub ce nume ai jucat în perioada petrecută la Steaua, din 1982 până în 1986? Avea același nume: Clubul Sportiv al Armatei, club care te-a invitat la inaugurarea noului Stadion Steaua pentru a fi din nou aplaudat de suporteri, suporteri care nu uită performanța ta de la Sevilla. Alt episod penibil, în care pare că ai pierderi de memorie, este și cel din 2003 când declarai: „N-am votat așa ceva!”, cu referire la furtul echipei și secției de fotbal de la AFC.
Fă un bine și nu mai asocia Steaua cu acel club al infractorilor, nu ne faci cinste nici nouă, nici ție!
Printre cei care și-au bătut joc de această echipă ești chiar tu! Un erou al Stelei, un simbol al fotbalului românesc care, în prezent, ține să fie cunoscut și să rămână în memorie drept un vasal al infractorilor, devenind un simplu jucător care a uitat și unde a jucat. TU AI TRĂDAT! #CeiCareNUauTrădat#spiritdeluptă#aicieSteaua#vremSteauaînA