Declarații despre viitorul echipei de fotbal Steaua

Cu o întârziere de câteva minute, dar și cu câteva probleme tehnice, președintele clubului, antrenorul Stelei și managerul secției de fotbal au dat câteva declarații:

  • Daniel Opriţa și stafful echipei au semnat pentru prelungirea contractului cu Steaua pentru o perioadă de 2 ani.
  • Au fost stabilite 6 partide amicale, Steaua se va antrena în baza de la Ghencea până pe 28 iunie, când va intra în cantonament, până pe 9 iulie.
  • Stadionul Steaua a fost preluat oficial de către club, pe 4 iunie.
  • Pe 7 iulie, va avea loc inaugurarea Stadionului Steaua în compania echipei OFK Belgrad, biletele pentru acest eveniment urmând a se pune în vânzare zilele următoare. Cei care nu pot ajunge la meci, vor putea achiziționa bilete virtuale.
  • Abonamentele vor fi și ele anunțate în perioada următoare.
  • Nu vom reuși să îndeplinim condițiile impuse de Legea Sportului, până la termenul limită.
  • Nu ne putem permite să facem pași pripiţi și să repetăm greșelile din trecut, nu vrem să ne întoarcem cu mulți ani în urmă. Avem nevoie de timp pentru a consolida echipa și pentru a găsi cele mai bune soluții care să respecte cadrul normativ în vigoare. Avem tot sprijinul MApN și sunt convins că vom găsi sprijinul investitorilor serioși din zona de business.

Dacă suntem total de acord și nu vrem să mai „repetăm greșelile din trecut”, nu înțelegem de ce astăzi, 23 iunie 2021, mai avem scuza că nu este timp?! Din 2017, toți comandanții, oamenii din minister, cât și ceilalți angajați ai clubului au spus că există soluții pentru a juca în Liga 1 în momentul promovării.
În continuare, reamintim tuturor, tradiția clubului Steaua a fost mereu de a lupta la locul 1, nu de a consolida o echipa și a câștiga timp. Cine este vinovat astăzi că nu s-a găsit nici o soluție?

Detaliile despre abonamente, meciul cu OFK Belgrad etc. trec în plan secund. De ce clubul Steaua nu este gata la timp pentru a îndeplini toate condițiile impuse de Legea Sportului?