Dăm totul pentru promovare!

„Din sezonul viitor, în Liga 2, vin și eu la meciuri”, „când se va juca pe stadionul Steaua, sigur voi fi prezent”, şi mai sunt multe alte comentarii similare pe care le-am citit în ultima vreme.

Dar ce vă împiedică, steliști, să veniți sezonul ăsta la meciuri, la cele două care au mai rămas, capitale pentru promovarea în Liga 2?
Pentru că și prezența voastră, a noastră, poate înclina balanța în favoarea Stelei.

Și nu o zic doar eu, există studii care arată că absența fanilor din tribune a făcut ca meciurile de pe teren propriu să nu mai fie câștigate atât de ușor de gazde. Normal, studii făcute în Anglia sau Germania, pentru că, la noi, au mai rămas câteva echipe care se pot baza pe suporteri, iar noi suntem printre ele, deci a venit momentul să folosim atuul de care dispunem.
Și, dacă nu ne putem încrede în studii, îi avem pe ai noștri, Opriţa & co., care, la aproape toate interviurile, au subliniat că le lipsesc suporterii.

Vă reamintesc că, la meciurile cu Mostiștea, tur-retur, galeria a putut sta în apropierea terenului de joc, fără probleme, dar cu mască. Cum a stat și galeria Rapidului, când a sărbătorit promovarea în Liga 1.
A, că nu vedeți meciul, că stăm pe terenul de rugby, de unde vezi cel mult tabela? Când vreodată a venit cineva la meci chiar să vadă meciul? El se vede perfect din fața televizorului, dar nu asta e ideea, nu? Bineînțeles că nu!

Recunosc, e absurd că avem voie în complex, nu și în tribuna Terenului 5, acolo unde, totuși, 25% ar însemna cam 300 de spectatori (minus oficiali, presă, staff = ~150 suporteri), iar noi putem mult mai mult. Dar avem voie în apropierea echipei, iar asta e tot ce contează, acesta poate fi factorul care face diferența, vocile noastre rebele, care sigur se pot auzi până în teren.

„Dați totul pentru promovare!” e valabil și pentru noi, suporterii, deci hai să Dăm cu toții totul pentru promovare!

Sâmbătă, 22 mai, la 17:30, mobilizare generală!

R