Clasa 41 îți permite să ai echipă de fotbal.

Avocatului Pompiliu Bota i s-a aprobat clasa 35, nu clasa 41 care i-ar fi permis să își facă echipă de fotbal. Drept urmare, nici cine concesionează de la el nu își poate face echipă.
Stop clickbait! CC: GSP.RO ProSport DigiSport Telekom Sport Fanatik.ro

Bota un personaj controversat


Avocatul hunedorean a avut probleme cu instanța din România, dar a încercat de-a lungul timpului să speculeze golurile legislative.

Fost inginer, a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Oradea, iar ulterior a susținut că este avocat. În aprilie 2012, Judecătoria Deva a dat o sentinţă care-l condamna la 6 luni de închisoare pentru „exercitare fără drept a unei profesii”. Adică instanţa nu i-a recunoscut dreptul de a fi avocat. A făcut apel la Curtea de Apel Alba, dar i-a fost respins pe 29 mai și a ajuns la închisoare.

În 2015, a înregistrat la OSIM din România, dar şi la EUIPO marca şi denumirea Uniunii Naţionale a Barourilor din România” şi mărcile barourilor locale. Practic, barourile din România nu mai aveau voie să-şi folosească mărcile şi denumirea fără acordul lui Bota. În martie 2017, Curtea de Apel Bucureşti a decis, definitiv, că barourile înregistrate de acesta sunt legale. În martie 2017, Curtea de Apel Bucureşti a decis, definitiv, că barourile înregistrate de acesta sunt legale. (Sursă: Prosport)

#spiritdeluptă