Baraj: Steaua 2-0 CS Afumaţi (tur)

Primul pas spre PROMOVARE, Steaua 2-0 CS Afumați 👇
🔝 Suporterii Stelei au susținut echipa într-un număr foarte mare, 300 în tribune și aproximativ 1800 pe terenul de rugby.
⚽ Scorul a fost 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Zaharia 6′ și Remus Chipirliu 28′.
📝 Steaua a deschis scorul în minutul 6, prin Alexandru Zaharia care a preluat excelent mingea, pe poziție viitoare, și-a depășit adversarul direct și a înscris cu un lob elegant. Remus Chipirliu a dus scorul la 2-0 în minutul 28, din pasă filtrantă a lui Huiban, a tras cu interiorul, de la 16 metri, la colțul lung. Tot Steaua a avut cel mai importante ocazii și în repriza a doua, prin șuturile de la distanță expediate de Bărbulescu și Mihăescu, dar și prin acțiunile lui Rareș Enceanu și Huiban.
🔴 Prima echipă: 12. Raul Bălbărău, 18. George Călinţaru, 55. Walace da Silva, 4. Dean Beţa, 90. Alexandru Zaharia, 30. Liviu Băjenaru, 13. Adrian Ilie, 8. Valentin Bărbulescu, 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban, 77. Remus Chipirliu.
În repriza secundă au mai intrat: Mihăescu, Mihalache, Enceanu și Răsdan.
🔵 Rezerve: 1. Ștefan Mușat, 89. Ovidiu Morariu, 16. Antonio Vlad, 17. Philippe Nsiah, 5. Sergiu Bactăr, 6. Mădălin Mihăescu, 7. Florin Răsdan, 10. Rareș Enceanu, 31. Cezar Mihalache, 14. Robert Neacșu.
🟢 Prima echipă: Irimiea – Zamfir, Robicer, Popa, Vasile – Geană, Stîngă – Dedu, Tudorache, Avram – Alexe
⚪ Rezerve: Obretin, Dumitrescu, Arnold Alexandru, Buduroi, Babaua, Ghiță, Nedelcu, Dumitrescu, Prodan
🔥Scorul nu ne asigură încă promovarea, lucru semnalat și de Daniel Oprița: „Un rezultat bun, înainte de partidă am stabilit că trebuie să nu primim gol. Sunt puţin supărat că nu am reuşit să marcăm şi al treilea gol. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudine. Afumaţi e o echipă bună, mai avem un meci, şansele sunt 50/50. Mai e puţin, dar încă nu am trecut linia de sosire. Nu vorbesc de Liga 2, suntem în Liga 3 încă.”

Au marcat: Alexandru Zaharia 6′, Remus Chipirliu 28′.

STEAUA
🔴 Prima echipă: 12. Raul Bălbărău, 18. George Călinţaru, 55. Walace da Silva, 4. Dean Beţa, 90. Alexandru Zaharia, 30. Liviu Băjenaru, 13. Adrian Ilie, 8. Valentin Bărbulescu, 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban, 77. Remus Chipirliu.
🔵 Rezerve: 1. Ștefan Mușat, 89. Ovidiu Morariu, 16. Antonio Vlad, 17. Philippe Nsiah, 5. Sergiu Bactăr, 6. Mădălin Mihăescu, 7. Florin Răsdan, 10. Rareș Enceanu, 31. Cezar Mihalache, 14. Robert Neacșu.
CS Afumați
Prima echipă: Irimiea – Zamfir, Robicer, Popa, Vasile – Geană, Stîngă – Dedu, Tudorache, Avram – Alexe
Rezerve: Obretin, Dumitrescu, Arnold Alexandru, Buduroi, Babaua, Ghiță, Nedelcu, Dumitrescu, Prodan

Prima analiză făcută de noi pe echipa adversă din acest baraj a fost chiar în iarnă, atunci când Afumați era la 9 puncte față de Mostiștea Ulmu și 10 de CSA Axiopolis Sport Cernavodă. Spre deosebire de foarte mulți care erau 100% că în finală vom juca cu Fcsb 2, noi am zis să fim ”geană” pe această formație interesantă, cu un joc solid și trasee clare, care are, evident, și punctele sale slabe, despre care o să încercăm să vorbim în această prezentare amplă.

Probabil că presa și-ar fi dorit un duel Steaua vs FC Fcsb 2 și aceleași întrebări tâmpe, dacă va avea voie FC Fcsb să joace pe stadion, ar fi fost puse. Măcar acum o să jucăm împotriva unei echipe care ne-a copiat sigla, însă diferența este că nu dau în echipa noastră și nici nu încearcă să păcălească pe cineva.
      
Dar, pentru a înțelege mai bine această echipă, e bine să îi cunoaștem istoria întâi, care e una ieşită din tiparele fotbalui românesc.

Afumaţi a jucat 8 sezoane în Liga a 4-a. Din 2011, a activat în Liga a 3-a. A terminat, sezoane la rând, în primele cinci formații, excepție făcând sezonul 2012-2013, când a terminat pe locul 8. A reușit promovarea în sezonul 2015-2016 când a terminat pe locul 2, Seria a 3-a. Pe primul loc în acea serie avea să fie SCM Pitești. Tot în Liga a 2-a avea să promoveze și Juventus București, din Seria a 2-a de pe prima poziție.
În sezonul 2016-2017, Juventus București termină pe prima poziție în Liga a 2-a, în timp ce Afumați se clasează pe un onorant loc 6.
În sezonul 2017-2018, termină pe locul 5. Cu câteva săptămâni înainte de începerea sezonului 2018-2019 din Liga a 2-a, Afumați cere retrogradarea voluntară în Liga a 3-a. Motivul, din ce știm, fiind unul financiar. Bugetul alocat de Primărie clubului, 800.000 de euro în 2016-2017 și 660.000 de euro în 2017-2018, nu s-a mai ridicat la același nivel în sezonul 2018-2019. De această situație avea să profite Metaloglobus, care retrogradase sportiv.

În sezonul 2018-2019, joacă în Liga a 3-a, seria a 2-a, și termină pe poziția secundă. Campioana avea să fie Rapidul, iar cealaltă ocupantă de pe podium, Progresul Spartac.
În sezonul 2019-2020, ratează șansa de a juca barajul cu Slobozia la mustață, terminând pe locul 3, cu 36 de puncte, Mostiștea Ulmu pe 2 cu 37 de puncte, iar Slobozia pe 1, cu 40 de puncte. Cu atât mai dureroasă este ratarea la baraj, cu cât în etapa a 16-a (avea să fie ultima, din cauza pandemiei), Afumați pierde 2-1 acasă cu Mostiștea Ulmu.
După remiza obținută la satelitul Viitorului, Afumați a reușit 2 victorii în ultimele 2 meciuri și astfel și-a adjudecat titlul de campioană a Seriei a 3-a (5-0 acasă cu ultima clasată, CSM Oltenița și 3-1 în deplasare la Înainte Modelu).

Afumați, în sezonul regulat, are cea mai bună defensivă din serie, doar 10 goluri primite, la egalitate cu Mostiștea Ulmu. Steaua, evident, are cea mai bună apărare din seria ei, doar 8 goluri, și cea mai bună apărare din Liga 3, la egalitate cu Viitorul Șelimbăr. Afumați a avut 44 goluri macate, a doua din serie după CSA Axiopolis Sport Cernavodă, cu 46 de goluri reușite. Steaua a avut 48 de goluri marcate, iar cea mai ofensivă echipă din Liga 3 este Sport Club Oțelul Galați, cu 56 de goluri.

Față de tur, de la Afumați au plecat: Mihnea Cristian Vlad (mijlocaș central defensiv), la Oțelul Galați, Ovidiu Bebeto Lupuleț (mijlocaș central), la Viitorul Târgu Jiu și Daniel Alexandru Vîrtej (fundaș central), la Gloria Buzău. Un lucru mai rar întâlnit a fost faptul că vârful de atac, Dragu Claudiu, a plecat de la echipă înainte de returul cu Viitorul Constanța 2, iar în locul lui au fost folosiți mai mult Ionuț Tudorache și Mugurel Dedu (evident că la Dedu nu este vorba de rodaj, ci de reintrare în forma sportivă). Din păcate, Andrei Neagoe (mijlocaș central), venit de la Steaua, s-a accidentat extrem de serios în returul cu Mostiștea Ulmu și a fost necesară o operație la tendon (multă sănătate!). Un jucător venit în iarnă e Alexandru Cristian Arnold venit de la satelitul celor de la Fcsb. Adrian Popa a avut o accidentare la prima vedere extrem de serioasă, semănând cu o întindere pe bicepsul femural. Însă ei speră să îl introducă chiar din prima manșa din barajul cu Steaua.

Din ultimele noastre informații, Afumați a transferat 2 fotbaliști pentru sezonul următor. Aceștia sunt Zainea de la Agricola Borcea și un alt fotbalist, de la Înainte Modelu. În legătură cu cei 2 nu sunt informații oficiale și confirmate.

Directorul executiv de la Afumaţi este Neagu Daniel. Delegatul echipei este Niță Vasilică. Antrenorul principal este Neagu Vasile, iar secundul este Vaida Cristian. Neagu Vasile este printre cei mai longevivi antrenori din țară. Este cel care a creat această formație ce a surprins de multe ori fotbalul românesc. Un rezultat notabil este victoria din 16-imile Cupei României în 2016, o victorie 1-0 cu FC Botoșani, pe atunci ocupanta locului 4 în Liga 1. Neagu Vasile este din 2010 la această formație.

La CS Afumați este un nucleu dur cu jucători care au prins rezultate remarcabile în Liga a 2-a precum: Răzvan Avram, Mugurel Dedu, Constantin Robicek, Ștefan Stîngă, Mihai Obretin și Robert Buduroi.
În poartă, este Irimiea Mihai, un portar tânăr (19 ani), cu o bună statură, care iese bine pe centrări, însă arată nesiguranță, probabil dată și de tinerețe, la șuturile care prind pământul înainte. El este, de multe ori, preferat și pentru că îndeplinește criteriul de U20 (trebuie folosiți 2 fotbaliști U20 și unul U21, pe tot parcursul meciului). Celălalt portar este Mihai Obretin care este de o valoare superioară tânărului, grație experienței sale. Are 26 de ani și 14 meciuri în liga secundă cu Afumați și 17 meciuri în Cupa României. Golul primit în turul meciului cu Fcsb 2 nu a fost o întâmplare. În toate meciurile în care adversarii au ajuns de mai mult de 2 ori la poartă, Irimiea Mihai a avut deseori emoții în a prinde balonul șutat cu pământul din prima.
În cazul în care Adrian Popa nu va juca din cauza accidentării, cel mai probabil, va fi folosit Matei Babaua. Fundașul de rezervă este născut în 2001 și astfel poate fi ales portarul mai experimentat, Mihai Obretin. Va fi foarte interesant ce carte va juca Neagu Vasile. Oricum ar fi, axul central format din  portar și/sau fundașul central de la Afumați poate să fie cheia succesului pentru Steaua.
Afumați, de când nu mai joacă cu Dragu Cătălin, se bazează mai mult pe Mugurel Dedu și Ionuț Tudorache și folosește sistemul 4-4-1-1, în care Ionuț Tudorache și Mugurel Dedu fac deseori schimb de poziții și există deja o chimie între ei. Oricum, Ionuț Tudorache s-a descurcat bine lângă un vârf experimentat, altruist, care știa să îi pună viteză de reacție în evidență (pe vremea când juca la Progresul Spartac, a marcat 8 goluri alături de Ciprian Stanciu, după un tur și o etapă).

Zamfir Radu (2000) este fundașul dreapta. Are un singur gol marcat, în partida cu Agricola Borcea (terminat 4-0).

Acel gol a venit dintr-o pasă filtrantă pe poziție viitoare pe diagonală în partea dreapta, de unde Răzvan Zamfir înțeapă mingea cu vârful bocancului. Nu de puține ori a fost observat făcându-și preluare pe piciorul drept, intrând în centru și șutând cu stângul, cu efect la colțul lung. Zamfir e împrumutat de la Fcsb.
Fundașul central-dreapta este Constantin Robicek. Are un singur gol marcat dintr-o fază fixă. Acesta primește o centrare din partea dreapta de la Răzvan Avram, de unde defensiva celor de la CSA Axiopolis Sport Cernavodă respinge până la Robicek, iar acesta trimite cu latul peste portar. Are 33 de ani și este cotat la 175.000 euro. A venit în iarna lui 2010-2011 de la Râmnicu Vâlcea. Are 55 de meciuri în Liga 2 și multe prezențe în Cupa României. În opinia noastră, el este stâlpul apărării.
Fundașul central stânga este Adrian Popa (1996). El urcă de multe ori în careul advers la fazele fixe și trimite mingea cu capul, chiar marcând de 2 ori în acest sezon, în turul campionatului. De fiecare dată când Alexe Sabin execută loviturile libere de pe lateral stânga cu piciorul drept, îl caută în zonă centrală la 6-8 metri de poartă pe Adrian Popa.
Varianta de rezervă este Matei Babaua (2001). Poate fi un fotbalist de viitor. Oricum ar fi, este un punct nevralgic și se poate profita, indiferent de cine va juca.
Fundașul stânga este Alexandru Cristian Arnold (2001). Este eligibil pentru locurile de U20. Rezerva lui este Eduard Prodan (2004). Este un fotbalist de perspectivă care intră de obicei în repriza a doua. De cele mai multe ori, este pus de Neagu Vasile ca fundaș stângă, el urcând mult în atac. Pare un jucător liniar care nu își părăsește poziția stabilită de antrenor.

Cel mai interesant fotbalist este Avram Răzvan, un jucător polivalent de bandă dreaptă. Poate juca atât fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, cât și aripă dreaptă. Este un șuteur redutabil. Execută loviturile libere din zona centrală și cele ușor stânga, cu piciorul drept. De fiecare dată, țintește vinclul porții adverse. Centrează de la loviturile libere din extrema stângă (care sunt în realitatea niște cornere mai scurte) și cornere de pe stânga, cu piciorul drept. Nu de puține ori, dă pase filtrante care se transformă în pase de gol. De asemenea, de pe partea dreaptă centrează sau trimite pase filtrante pentru colegii din atac. Are 11 pase de gol în acest sezon, un gol marcat în Cupa României din lovitură liberă și alte 2 goluri în campionat. A marcat din lovitură liberă în meciul cu Gloria Albești cu piciorul drept pe colțul portarului. A fost considerat copilul minune al grupei 1986 de juniori de la Steaua București, fiind un bun conducător de joc. Pe perioada cât a fost la Steaua, a fost selecționat la România U17 de 3 ori și a marcat 3 goluri. Din 2003, avea să treacă, fără să știe, la FC Fcsb. FC Fcsb a refuzat o ofertă de la Olympique Marseille pentru fotbalist, deoarece se baza pe serviciile sale. Nu avea să confirme și a fost împrumutat la FCM Câmpina. După terminarea contractului, avea să ajungă la  Prefabicatele Modelul unde mai erau Dumitru Dumitriu, Dumitru Hotoboc și Erik Lincar. A jucat 2 ani la Victoria Brănești și, în 2011-2016, la Gaz Metan Mediaș. În sezonul 2016-2017, a îmbrăcat tricoul celor de la FC Brașov și Foresta Suceava. Din vara lui 2017, a ajuns la CS Afumați. Are 89 de partide la primă liga cu 5 goluri și 11 pase de gol. În Liga 2, are 70 de meciuri și 7 goluri, plus 8 pase de gol.

Mijlocașul central-dreapta este Florin Geană. Este omul cheie în a ține mijlocul terenului. Probabil Steaua va avea un avantaj pe forță la jumătatea terenului. Are 2 goluri în acest sezon, ambele din acțiune. În general, trimite șuturi de la distanță cu dreptul și cu latul cu piciorul stâng când caută vinclul porții. Nu ar trebui lăsat să tragă de la distanță. Are o poveste aparte. Și-a început drumul în fotbal la grupele de copii și juniori de la Academica Clinceni și la Astra Giurgiu. Ajunge la Progresul Spartac unde Andrei Erimia știe să îl pună în valoare. Este tipul de mijlocaș box to box care mai mult dă pase de gol, decât să marcheze. Marchează rar, însă, când o face, golurile sunt decisive și spectaculoase. Un exemplu concret este chiar din acest tur de campionat când trimite un trasor de la 35 de metri în meciul de la Agricola Borcea câștigat de Afumați cu 1-0. El este tipul de fotbalist pe care, în timpul liber, îl găsești la bibliotecă. Este pasionat de literatura rusă. Are acasă un colț de cameră amenajat cu rafturi pentru cărți, iar titlurile rusești predomină. Îi place să citească de viața marilor pictori. Una dintre ele fiind viața lui Van Gogh. La Progresul Spartac, avea și rolul de antrenor la grupa de copii și juniori, din 2008.
Mijlocașul central stânga este Ștefan Stîngă. Evident că piciorul de bază este stângul. Are 6 goluri marcate, dintre care 5 din faze fixe. Dintre cele 5 goluri din faze fixe, 4 sunt de la 11 metri. Toate loviturile de la 11 metri au fost trimise în dreapta portarului la diferite înălțimi. Bate loviturile liberele laterale din partea dreapta cu piciorul stâng, iar mingea se duce pe zonă centrală în careul mic, reușind să marcheze așa și în deplasare la CSA Axiopolis Sport Cernavodă, după ce mingea lovește în prealabil gazonul. De asemenea, bate cu stângul loviturile libere din partea ușor dreapta.
Alexe Sabin este un mijlocaș ofensiv născut în 2001, care s-a format la Daco-Getica. Este al doilea executant de lovituri libere de pe dreapta. Tinerețea lui și dorința de afirmare îl fac să aibă unul dintre cele mai agresive și avansate pressinguri din echipa ilfoveană. Are 4 goluri marcate. Bate și loviturile libere de pe stânga cu dreptul în zona centrală pe fundașii centrali. De multe ori, intră în centru pentru un-doiuri cu Răzvan Alexe.
Un jucător de la care ne așteptăm să intre în repriza a doua este Ștefan Vasile care are un gol din acțiune în returul cu Viitorul 2 Constanța, când marchează din cădere pe colțul lung dintr-o acțiune superbă a lui Sabin Alexe. Este un mijlocaș central născut în 1996, puternic și solid. Este, în principal, de picior drept. Poate juca și fundaș stânga în locul lui Alexandru Arnold. Mai stă și în bandă, chiar dacă fizicul lui cu indicele de masă corporală este puțin atipic pentru asta. Este cotat la 225.000 €. Are 2 pase de gol. Are, în mare parte, rolul de a lega liniile și iese în evidență prin fentă din corp care îi dezechilibrează punându-l pe contre-pied. Are peste 60 de apariții în Liga a 2-a cu Afumați, 10 goluri și 4 pase de gol.
Un alt fotbalist interesant este Robert Buduroi (1994), care joacă la mijlocul terenului. Este cotat la 100.000 de euro. S-a format ca fotbalist la FC Snagov. Avea să aibă prima descălecare la CS Afumați în 2013-2014. Se întoarce la Sportul Snagov în 2016-2017 unde se călește în meciurile de Liga 2. Revine la Afumați din sezonul 2017-2018. Are peste 70 de meciuri în Liga a 2-a, cu 16 goluri și 10 pase de gol. Este un mijlocaș care pătrunde mult în defensiva adversă. Este de picior stâng și adoră să dea pasele filtrante în gaură pentru vârfurile Dedu și Ionuț Tudorache.

Cel mai experimentat dintre atacanți este Mugurel Dedu, care a revenit în echipă ca titular după plecarea lui Claudiu Dragu. Alexandru Mugurel Dedu (36 ani) este poate fotbalistul cu cele mai multe meciuri în prima ligă. Are 1,77 m înălțime, fiind un fotbalist ofensiv. Este născut la Câmpina, și-a început cariera de fotbalist la FCM Câmpina. În 2004-2005, avea să joace la clubul minier din Petroșani, Jiul. A mai trecut pe la FC Săcele, Râmnicu Vâlcea, FC Drobeta și CS Otopeni. A jucat 3 sezoane la Pandurii Târgu Jiu.  Avea să mai joace câte un sezon la CSM Iași (2013-2014), FC Gloria Buzău (2014-2015). La echipa unde probabil își va încheia carieră a venit în sezonul 2016-2017. Practic, este cea mai lungă perioadă la un singur club pentru Mugurel Dedu, care a jucat la 9 cluburi înainte. Avea să prindă cea mai bună perioadă a celor de la CS Afumați. În acest tur, are 7 reușite în campionat și un gol în Cupa României. Este un fotbalist care șutează cu ambele picioare. Lovește mingea și cu capul marcând un gol prin acest procedeu. Când execută de la 11 metri, preferă să trimită pe jos, în colțul din dreapta al portarului. Intră de multe ori în un-doiuri cu Ionuț Tudorache. Are 2 goluri marcate din lob cu piciorul stâng, fentează portarul înainte de a șuta pentru a îl prinde pe contre-pied. Este golgheterul echipei cu 8 reușite.

Ionuț Tudorache este celălalt atacant care deseori stă în spatele lui Mugurel Dedu, însă, după un-doi cu acesta, ajunge să devină provizoriu vârf de lance. A crescut serios în masa musculară față de perioada Progresul. Este mai stăpân pe picioare și, având centru de greutate jos, este un adevărat jucător de reacție. Fiind un fotbalist urmărit cu atenție, putem spune că are eficiența de 50% în fața porții. În tot campionatul, a marcat 2 goluri (dar era mai mult rezervă), iar cu tripla de la meciul cu Fcsb 2 a ajuns la cota 5.
Rezerva de atacant este Octavian Nedelcu, cu 2 goluri din acțiune. Șutează interesant din voleu, fiind căutat de centrările lui Răzvan Avram.

Este mereu un om la prima bară pe loviturile de colt din partea adversarilor. Din ce am putut observa, antrenorul Neagu Vasile folosește apărarea în zonă.
În avancronica trecută, din returul cu Mostiștea, am reușit performanța de a-i ghici pe toți cei 22 de titulari. Vom încerca să fim pe aproape și de data aceasta.

Cel mai probabil, Afumați va juca cu următorul 11. În paranteză, sunt trecute alternativele și/sau schimbările.
   
Portar – Mihai Irimiea (Mihai Obretin), F.S.-Alexandru Arnold (Ștefan Vasile), F.C.S. – Adrian Popa (Matei Babaua), F.C.D. – Constantin Robicek, F.D. – Radu Zamfir, M.S – Sabin Alexe, M.C.S. -Ștefan Stîngă (Robert Buduroi), M.C.D. – Florin Geană, M.D. – Răzvan Avram. În atac sunt Ionuț Tudorache și Mugurel Dedu (Octavian Nedelcu) într-un sistem 4-4-1-1.
   
Ne așteptăm ca Steaua să revină la 4-4-2 cu Raul Bălbărău, George Călinţaru, Walace da Silva,  Dean Beţa,  Alexandru Zaharia, Rareș Enceanu,  Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban șI Cezar Mihalache. Dar poate o să avem o surpriză cu Remus Chipirliu. Vom afla asta în ziua meciului.
   
În legătură cu jocul Stelei cu Mostiștea Ulmu, credem că Steaua a procedat bine, pentru că, dacă s-ar fi luat la luptă și ar fi lăsat spații în prima repriza a fiecărui meci, ar fi putut fi electrocutată de călărășeni. Ulmu a fost ca un taur turbat care dădea totul în 45 de minute, iar în repriza secundă trebuia doar să le marchezi. Asta o arată și statisticile, care spun că Ulmu nu a avut ocazii în reprizele secunde.

De data aceasta, observatorul de arbitri de la meciul dintre Steaua București și Mostiștea Ulmu (2-0) ne-a informat că brigada de arbitri a venit cu o zi înainte la Mogoșoaia, unde a dormit peste noapte, deoarece erau din Cluj Napoca și Târgu Mureș.

Cu Afumați, meciul va fi altfel. Probabil și mai tensionat, însă mai plăcut ochiului. Afumați are trasee bune de joc cu țesătură de pase și o idee de joc interesantă care se bazează pe nucleul dur al jucătorilor, care au evoluat cu echipa și în Liga a 2-a.
Avantajele Stelei le știm cu toții: forță, condiție fizică, experiență la nivelul terenului în ligile superioare, fundașii laterali ofensivi etc.
   
Probabil ați fost surprinși de victoria celor de la Afumați în deplasare la FC Fcsb 2, însă trupa lui Bogdan Argeș Vintilă a avut un lot schimbat, foarte asemănător cu ce au trimis cu Progresul Spartac (înfrângere 4-0), doar Lucian Filip și Alexandru Stan au fost constanţi. Afumați a avut 12 șanse de a marca, în timp ce Fcsb 2 doar 5.
   
Steaua va avea un meci foarte greu, echilibrat, dar noi sperăm la un mic plus pentru Steaua. Suntem conștienți că steliștii au presiunea mult mai mare și acest factor face ca diferența să fie mai mică între echipe.

Voi ce faceți sâmbătă, la 17:30?

Baraj promovare în Liga 2, tur:
Steaua vs. CS Afumaţi
📆 Sâmbătă, 22 mai 2021, de la ora 17:30.
👎 Fără spectatori.
🎥 Meciul va fi transmis de Digi Sport 1, Look Sport & Telekom Sport.