Baraj: CS Afumaţi 1-2 Steaua (retur)

Au marcat: George Călinţaru 3′, Emilian Pacionel 90’/ Adrian Popa 45′.

STEAUA
🔴 Prima echipă: 12. Raul Bălbărău, 18. George Călinţaru, 55. Walace da Silva, 4. Dean Beţa, 90. Alexandru Zaharia, 6. Mădălin Mihăescu, 13. Adrian Ilie, 8. Valentin Bărbulescu, 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban, 17. Philippe Nsiah.
🔵 Rezerve: 1. Ștefan Mușat, 89. Ovidiu Morariu, 16. Antonio Vlad, 5. Sergiu Bactăr, 30. Liviu Băjenaru, 7. Florin Răsdan, 10. Rareș Enceanu, 31. Cezar Mihalache, 14. Robert Neacșu, 77. Remus Chipirliu.

CS Afumați
Prima echipă: Irimiea – Vasile Ștefan, Robicek, Popa, Alexandru – Geană, Stîngă – Avram, Tudorache, Alexe – Dedu
Obretin – M. Dumitrașcu, R. Zamfir, R. Buduroi, M. Ghiță, Oc. Nedelcu, D. Dumitrașcu, E. Prodan

Am ajuns la ultima avancronică din acest sezon și sperăm că e ultima avancronică din Liga a 3-a pentru echipa noastră de seniori.

Steaua și-a dominat adversarul în tur, chiar dacă a cedat deliberat mijlocul terenului. Echipa noastră a avut ocazii mai multe și mai mari. A surprins pe contre și a reușit să marcheze prin Zaharia și Bogdan Chipirliu. Antrenorul Neagu Vasile a folosit fix același prim 11 ca în meciul din tur cu Fcsb 2, și ne așteptăm ca primul 11 al celor de la Afumați să fie Irimiea/Obretin – Zamfir, Robicek, Ghiță/Babaua, Arnold/Vasile – Geană, Stîngă – Dedu, Tudorache, Avram – Alexe.

După cum am vorbit și în emisunea „Gânduri roș-albastre”, nici nu o să încercăm să ghicim primul 11 al Stelei. Important este ca steliștii să promoveze în Liga a 2-a la finalul acestui meciul greu. Sperăm ca băieții să fie împinși de la spate de către suporterii inimoși ai Stelei (din sau din apropierea pădurii).

Oare cum ar fi fost dacă mergeam în retur la Fotbal Club Fcsb II și nu la Afumați? Se închideau Bucureștiul, Popești Leordeni și comuna Berceni?

Clubul din Afumați a oferit 14 bilete pentru cei din partea Stelei și foarte puține acreditări pentru cei de la presă. Multe nu mai sunt de spus, important este să fim fericiți la final. Dacă cineva își dorește să vadă echipa celor de la Afumați în detaliu, îi invităm să citească avancronica din tur.
Un lucru este de reținut! Duminică trebuie să fie sărbătoare, în Ghencea!

Baraj promovare în Liga 2, retur:
CS Afumaţi vs. Steaua
📆 Duminică, 30 mai 2021, de la ora 17:30.
🎥 Meciul va fi transmis de Digi Sport 1, Look Sport & Telekom Sport.

#aicieSteaua #spiritdeluptă