„Ambițiile acestea… „

Gică Popescu a declarat: „Ambițiile acestea… nu le văd rostul pentru ca o echipă care poate să aducă bani, astfel încât costurile de întreținere să fie mici, nu văd rostul unor ambiții de genul ăsta. Și echipa națională ar putea juca acolo” și așa a mai apărut o știre pe toate canalele de presă.
Domnule Popescu, vă mulțumim pentru că, în sfârșit, ați înțeles că stadionul va intra în proprietatea Ministerul Apărării prin Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.
Așa cum ați declarat în urmă cu câteva zile, în jurul stadionului au fost construite mai multe centre de profit, acei bani vor ajunge tot la Steaua București. Încasările din meciurile jucate pe stadion, fie ele de fotbal sau de rugby, vor ajunge tot la Steaua București. Să nu uităm totuși că recordul de asistență la un meci intern, în ultimii ani, este deținut de Steaua cu 36.277 de bilete vândute (nu invitații), cu mult peste recordul din Liga 1 (30235). Și prezența la meciurile de acasă, unde este limită de acces în momentul de față, este de 1500 de spectatori (plătitori de bilet sau posesori de abonament). Da, în Liga a IV-a, este prezență egală sau peste majoritatea meciurilor jucate de echipele din București sau din majoritatea orașelor din prima ligă. Nu o spunem noi, o spune statistica.
În plus, dacă nu știați, între clubul Steaua și prietenul dvs. există un prejudiciul de 37 milioane de euro, într-un proces în care urmează să primim și sentința. Nu mai spunem de prejudiciul de imagine adus în ultimii ani! Nu noi ne facem o ambiție, ci dumneavoastră și presa ce susțineți în continuare cel mai mare furt de identitate dovedit în instanțele juridice din România.
Sau credeți că noi, șteliștii, nu considerăm ca fiind o onoare ca echipele naționale ale României să joace în Ghencea?
În încheiere, vă mulțumim pentru grijă, noi, steliștii ne vom descurca bine. Și sperăm că v-ați „format o atitudine corectă față de valorile sociale, față de ordinea de drept și față de regulile de conviețuire socială, scopul preventiv și educativ fiind atins… astfel încât în viitor să vă încadrați într-o viață normală”!

#spiritdeluptă