Walace da Silva a semnat cu Steaua până în 2022

Fundașul experimentat Walace Alves da Silva a devenit, astăzi, noul jucător al roș-albaștrilor, după ce a parafat o înțelegere cu echipa din Ghencea până în iunie 2022. Brazilianul, în vârstă de 30 de ani, a mai bifat în cariera sa echipe precum Rapid, Petrolul, Dunărea Călărași, Daco-Getica, FC Olt sau Voluntari.

Da Silva a venit liber de contract. El revine în fotbalul românesc după o pauză foarte scurtă fără angajament. După o serie de accidentări, Wallace și fostul club angajator, Petrolul Ploiești, au căzut de acord să înceteze colaborarea contractuală pe cale amiabilă. Jucătorul a ales să se recupereze în Brazilia, după o accidentare pe care a suferit-o la clubul ploieștean acum câteva luni, club pentru care a evoluat, din aceste motive, doar de 6 ori.

Wallace are, în schimb, o experiență vastă la Liga 1 și Liga 2. Cele mai multe evoluții le-a strâns în tricoul celor de la Juventus București în Liga 1 în sezonul 2017/2018, în acea perioadă fiind titular incontestabil. Fundașul de 1.89 m se implică deseori pe fazele de atac și este mereu prezent în careul adversarilor la fazele fixe de unde lovește foarte bine cu capul.

Acesta este al treilea transfer important al iernii reușit de echipa antrenată de Daniel Opriţa, după Mădălin Mihăescu și Alexandru Zaharia.

#spiritdeluptă