VREM STEAUA ÎN A!

Suporterii, gloriile, sponsorii, toți VREM STEAUA ÎN A!

În acest sens, înaintea jocului de marți cu Poli Iași, a avut loc prima dintr-o serie de întâlniri care au ca scop identificarea soluțiilor legale și avantajoase pentru Steaua, soluții care să ducă spre obținerea dreptului de promovare.

La eveniment, au fost prezenţi Anghel Iordănescu, Marius Lăcătuș, Gabi Balint, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Ștefan Iovan, Adrian Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Victor Pițurcă, Costel Gâlcă, George Ogăraru sau Narcis Răducan. La discuții a participat și Eduard Bachide, secretarul de stat care conduce departamentul pentru relația cu parlamentul și calitatea vieții personalului MApN.

„Da, ne-am întâlnit cu oameni politici, oameni de afaceri, reprezentanții suporterilor, am stat cam două ore la discuții înaintea meciului cu Poli Iași. Ideea a fost să ne cunoaștem și să vorbim despre Steaua, prezent și viitor. Noi am vrut să vedem care este opinia conducerii clubului, să vedem ce se întâmplă. A venit la această întâlnire și Ministrul Secretar de Stat. Chiar și avocați au fost. Există interes pentru Steaua și pentru a vedea care este viitorul. Am stabilit să ne întâlnim cam o dată pe lună și vedem ce putem face pentru acest club. Momentan nu s-au luat decizii, ci a fost doar o cunoaștere a unor oameni care sunt aproape de Steaua. Eu m-am retras, într-un fel, din fotbal și nu cred că mai revin. Sunt la mine, la Bistrița. Dacă va fi să fac ceva, poate pe viitor, când voi renunța definitiv la București, ar fi aici, la Bistrița, în județ. Aici, nu cred. Steaua este, însă, aproape de inimă. Voi fi mereu alături. Aș vrea să văd că-și rezolvă problemele cu promovarea, au trecut doi ani. Totuși, nu depinde doar de club, sunt mai mulți factori, printre care și Ministerul. De el depindem. Se lucrează la o formă, dar nu e ușor”,

a transmis Gabi Balint.