ȘTIRI 7 ianuarie 2020:

⚽ Echipa de fotbal Steaua București se va reuni pe 14 ianuarie, urmând să efectueze vizita medicală în următoarele zile.
?️ În perioada de pregătire, STEAUA va juca mai multe amicale, care sperăm să fie cu echipe de ligi superioare, pentru a ridica nivelul de joc.
? Campionatul se reia la sfârșitul lunii februarie, Steaua urmând să joace primul meci în deplasare, cu Dinamo. Dupa 16 etape disputate, echipa noastră se află pe primul loc al clasamentului, cu maximum de puncte.

? Potrivit sport-zone.ro în cursa pentru comandant al clubului Steaua s-au înscris Florin Talpan, colonelul de educație fizică Cornel Milan și colonelul de educație fizică Mădălin Hâncu, toți angajați deja la CSA Steaua. Considerat favorit până în noiembrie, colonelul de educație fizică Cristian Cîrlan, vicepreședintele clubului și comandant interimar, pare puțin probabil să mai concureze din cauza unor probleme de sănătate.

? În Monitorul Oficial al Romaniei, a fost publicata decizia privind aplicarea mobilităţii pentru Codrin Dumitru Munteanu, din funcția de secretar general al Ministerului Apărării Naționale, în funcția publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Totodată, privind aplicarea mobilităţii, Georgeta Gavrilă, trece din funcția de secretar adjunct al Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, în funcția publică de secretar general al Ministerului Apărării Naționale.

? Pe data de 14 ianuarie, sunt alegeri la Asociația Municipală de Fotbal București, iar, portivit Prosport, singurul candidat pentru post a rămas actualul președinte Marian Lumînare, după ce ceilalți 3, Tudor Iacov (Progresul), Ion Toma (Liceul Mircea Eliade) și Ilie Ștefan Drăgan (3 Kids Sport) au fost eliminați din cursă după ce le-au fost respinse dosarele, fără vreo motivație oficială.

#spiritdeluptă