Ştefan Muşat, jucătorul stelist al lunii septembrie

În urma celor 434 voturi exprimate de suporteri pe site, portarul Ștefan Mușat a câștigat detașat titlul de cel mai bun jucător stelist al lunii septembrie, cu 48,85% din opțiuni.

Pe locurile 2 & 3 s-au clasat Adrian Ilie și Rareș Enceanu.

Ștefan Mușat (19 ani) este venit ca împrumut de la FC Viitorul, în această vară. Fost component al echipei U19 a FC Viitorul, Ștefan Mușat s-a încoronat în această vară, alături de colegii săi, campion al României în Liga Elitelor, FC Viitorul devenind pentru a opta oară în ultimii nouă ani campioana României la juniori U19 (sportivi născuți după 1 ianuarie 2001). În finală, echipa de pe litoral a trecut cu 6-5, după loviturile de departajare, de Dinamo București, iar Ștefan a apărat un penalty.

El este folosit frecvent de către antrenorul Daniel Opriţa, și pentru că regulamentul ne obligă să folosim, pe durata întregii partide, doi jucători U21 și unul U20.

Mușat a început ca titluar în cinci dintre cele șase partide disputate de Steaua în luna septembrie, meciuri în care adversarii au reușit să marcheze 4 goluri.