76 de ani de la înfiinţarea Clubului Steaua!

Astăzi sărbătorim un moment deosebit în istoria noastră – împlinirea a 76 de ani de la înființarea clubului Steaua!

Este o ocazie deosebită pentru a reflecta asupra valorilor și succeselor care au definit acest club de-a lungul timpului și pentru a celebra devotamentul și pasiunea noastră față de culorile roș-albastre.

De-a lungul decadelor, Steaua a fost un simbol al excelenței pe plan național și internațional, și a dat adevărata generație de aur din fotbalul românesc, odată cu câștigarea Cupei Campionilor Europeni în ’86. Am străbătut continente, am înfruntat marile puteri ale lumii și am scris pagini de legendă în cărțile istoriei. Succesele noastre au adus bucurie și mândrie în inimile noastre, creând legături strânse între sportivi, antrenori și suporteri.

În acest moment de sărbătoare, ne amintim cu recunoștință de toți cei care au contribuit la această poveste de succes. De la fondatorii clubului și până la sportivii emblematici, toți au avut un aport inestimabil la dezvoltarea și afirmarea Stelei pe plan mondial. Fie că au fost eroi pe teren sau în culise, toți au fost părtași la formarea și consolidarea identității noastre ca steliști.

Pe parcursul acestor 76 de ani, ne-am confruntat și cu provocări dificile, dar am rămas întotdeauna uniți și am înfruntat adversitatea cu încredere și curaj. Spiritul de luptă și dorința de a învinge au fost întotdeauna în ADN-ul nostru. Suntem o familie a pasionaților, un colectiv care nu renunță niciodată și care își susține clubul în orice împrejurare.

Astăzi, ne bucurăm de realizările noastre și dorim ca Steaua să redevină un reper de excelență, atât pe plan național, cât și internațional. Ne dorim să construim pe temeliile solide ale trecutului nostru și să aducem noi victorii care să rămână în memoria noastră colectivă.

Fiecare dintre noi* este o parte esențială a acestei frumoase povești numită Steaua. Împreună, suntem mai puternici, mai determinați și capabili să depășim orice obstacol.
Această aniversare trebuie să ne aducă încă o dată înțelepciunea și mândria de a fi steliști, indiferent de vremurile și piedicile pe care le întâmpinăm.

La mulți ani, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București!

*Cei aflați în funcții de conducere în ultimii ani vor fi ținuți minte de istorie doar ca niște indivizi indolenți și defetiști, care nu au contribuit cu nimic la renumele Stelei, deși le era la îndemână.