Stadionul Ghencea prinde contur

Potrivit Newsweek Romania, stadionul Ghencea prinde contur, iar luna mai pentru finalizarea lucrărilor este tot mai probabilă. Se lucrează atât la exterior, dar și în interiorul arenei.
?️ Stâlpii exteriori de susținere sunt deja finisați, iar la interior tribunele sunt la stadiul de „beton”, în curând putând fi montate scaunele. Tribuna oficială a fost „desenată”, există montate geamuri, iar gazonul este nivelat, nu peste multă vreme urmând a fi întins gazonul.
?️ S-au executat lucrarile de infrastructură în proporție de 95%. Restul de 5% constituie goluri tehnologice necesare evacuării utilajelor mari din interiorul stadionului. Se execută lucrări la partea de suprastructură a stadionului, lucrări din beton monolit și prefabricate. Stadiul acestor lucrări este de cca.95%.
?️ Au început lucrările la instalații și arhitectură pentru spațiile aferente subsolului stadionului. Stadiul acestor lucrari este de cca. 35%. Din 16.10.2019 a început montarea confecției metalice a acoperișului.
?️ În prezent, stadiul este de 65%. De asemenea, în data de 10.12.2019, a inceput montarea învelitorii pe tribuna vest. Grad de execuție 30%.

?️„Beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Stadionul se află în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința CSA Steaua București. „
Sursa: https://bit.ly/3aLtfA9
#spiritdeluptă