Prejudiciul adus Stelei

Prejudiciul adus Stelei pentru cei 11 ani în care a folosit fraudulos numele, conform ÎCCJ, în perioada 2003-2014 ar putea însemna:

⚠️ 1233 de zile în care stadionul ar fi închiriat zilnic*
⚠️ aproximativ 3 ani și jumătate (zilnic, da?)*
⚠️ 61 de sezoane (pentru o echipa cu 20 de meciuri acasă)*
Atât înseamnă prejudiciul adus, și totuși noi vorbim despre închirierea stadionului pentru o zi?
*Calculul este pentru un preț de 30.000 de euro costul de închiriere al Arenei Naționale pentru un meci în cupele europene. Pentru un meci în campionat, prețul este la jumătate.
Prejudiciul este de cel puțin 37 de milioane de euro prin folosirea ilegală a mărcii Steaua în perioada 2003-2014, această fraudă fiind subiectul unui proces în Justiție.

În plus, se pare că nimeni din „mass media” nu vrea să realizeze paradoxul:

  • SC FC Fcsb SA a pierdut definitiv în Justiție procesele referitoare la marca Steaua, numele Steaua și palmaresul secției de fotbal a CSA Steaua București. Cu toate acestea, continuă acest furt de identitate, ignorând și încălcând hotărârile judecătorești definitive cu complicitatea FRF, LPF, a presei care manipulează și dezinformează, dar și profitând de lipsa de reacție, de nepăsarea și indolența celor care conduc vremelnic CSA Steaua Bucureşti.
  • Tribunalul București a silit clubul din comuna Berceni să plătească suma de 400.000 de euro, pentru perioada iulie 2010 – august 2011, banii reprezentând chiria restantă, utilități și penalități pentru întârziere (Clubului Sportiv al Armatei Steaua București) și 200.000 de euro (echivalentul a 1.056.969,29 lei) către Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB). Asta după ce FC Fcsb a jucat fără să plătească niciun leu pe Arena Națională din București. Totul cu sprijinul fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, fina fostului deținut de la închisoarea Poarta Albă.