Peluza SUD, alături de clubul Steaua în demersul de constatare al palmaresului

Peluza SUD, alături de clubul Steaua în demersul de constatare al palmaresului întreprins de juristul clubului, dl colonel Florin Talpan.


„Apel Respins” – mesaj Vacarm
Astăzi, la Curtea de Apel București, a avut loc un nou termen în procesul în care Fotbal Club Fcsb a făcut apel la hotărârea Tribunalului București, care, pe data de 04.07.2019, constata că „palmaresul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” din anul 1947 și până în anul 2003 aparţine reclamantului Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti”.


PS: Acţiunea în constatare este acea acţiune în justiţie prin care reclamantul solicită instanţei să constate existenţa unui drept subiectiv al său faţă de pârât ori, după caz, inexistenţa unui drept subiectiv al pârâtului împotriva sa. În cazul de față, palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Procesul de constatare dintre Steaua București și Fotbal Club Fcsb SA a primit o nouă amânare până pe 12 aprilie 2021.

Una dintre asociațiile care au intervenit în sprijinul Fotbal Club Fcsb SA nu a plătit taxa de timbru, în valoare de 50 de lei, acesta fiind motivul unui nou termen. Cum poți să pretinzi că vrei să afli adevărul când scopul tău real este de a amâna procesul?

#aicieSteaua #spiritdeluptă