„Oportunitatea de a comenta, contesta sau contextualiza informațiile”

Manchester United a interzis mai multor jurnaliști de marcă (inclusiv Sky Sports, The Mirror, MEN și ESPN) să participe la conferința de presă a lui Erik ten Hag de marți, ca urmare a știrilor publicate cu privire la pierderea încrederii jucătorilor în antrenor. Clubul a justificat această decizie prin faptul că acești jurnaliști nu i-au contactat în prealabil pentru a le oferi o oportunitate de a comenta, contesta sau contextualiza informațiile. Ordinul de interdicție a fost emis de Andrew Ward, directorul de comunicare al United, în contextul unei perioade dificile a sezonului, marcată de rezultate negative ale echipei.

United a confirmat că au luat măsuri împotriva mai multor organizații de știri, nu din cauza publicării de știri pe care nu le apreciază, ci pentru că acestea au omis să îi contacteze în prealabil pentru a le oferi posibilitatea de a răspunde. Clubul subliniază importanța acestui principiu și speră că această decizie poate conduce la o reconfigurare a modului în care colaborează cu mass-media.

În cazul nostru, când un număr semnificativ de suporteri au solicitat clubului Steaua să interzică acreditările pentru anumite publicații, acestea au reacționat acuzând un abuz, o formă de dictatură și un obicei nepotrivit din partea suporterilor. Clubul, până în acest moment, nu a luat în considerare această opțiune, dar poate ar trebui să reevalueze situația acum!

#înGhenceadoarSteaua #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA