Înainte spre Promovare!

În contextul numirii noului comandant al clubului, noi, Asociația Steliștilor 1947, dorim să anunțăm că vom taxa orice eventuale piedici în calea performanței secției de fotbal – spunem acest lucru conștienți fiind de faptul că, în cadrul CSA Steaua, dar și la MApN, există mai multe tabere, din păcate unele dintre acestea opunându-se drumului firesc de ascensiune al clubului nostru drag.

Așa cum am arătat-o, de-a lungul timpului, susținem TOATE sporturile din cadrul clubului roș-albastru, însă suntem conștienți de faptul că obiectivul principal al clubului este (sau ar trebui să fie!) promovarea echipei de fotbal în Liga a II-a și nicio abatere nu va fi tolerată. Vorbim despre parcursul firesc, care ar genera un capital de imagine uriaș pentru CSA Steaua și, cel mai important, ar fi dovada de respect pentru întreaga comunitate stelistă, care și-a dedicat ultimii patru ani reconstrucției secției de fotbal, fiind un partener stabil și de încredere.

Dincolo de toate, suntem și mai vigilenți decât înainte, fiind pregătiți să taxăm public, de acum înainte, orice abatere de la idealurile clubului nostru și să apărăm STEAUA, atât de dușmanii din exterior, cât și din interior!