În atenția Superbet!

Update: Potrivit SuperBet, în platforma mobilă a fost o greșeală, la care lucrează în aceste momente. Suportul tehnic al aplicației este al unei firme partenere și vor investiga de ce au fost trimise acele răspunsuri deplasate. Firma SuperBet va reveni cu o poziție oficială pe care ne-o va trimite pe email. Pentru că milităm pentru normalitate, le mulțumim pentru rapiditatea cu care doresc să rezolve problema.

______________

În atenția Superbet,

Suporterii Steliști ne-au sesizat faptul că SuperBet folosește, în aplicatia mobilă, numele de „Steaua Bucharest” în locul altei echipe. În numele suporterilor steliști, pe care AS47 îi reprezintă, dorim să vă reamintim că asocierea numelui ”STEAUA” cu cel al altor formații este profund abuzivă și nelegală.

Conform Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, ”operatorii de jocuri de noroc, indiferent de mărimea lor, au obligaţia de a pune la dispoziţia clienţilor doar servicii legale cu o corectă informare a jucătorilor. Aceştia trebuie să-şi desfăşoare activitatea cu respectarea legilor în realizarea scopului lor comercial, cu respectarea principiilor de joc responsabil, de protecţie a jucătorilor şi a persoanelor vulnerabile”. Prin folosirea abuzivă a numelui ”STEAUA”, SuperBet produce confuzie, induce în eroare jucătorii și este în afara legii.

Vă aducem la cunoștință faptul că F.C. Fcsb S.A. a pierdut definitiv dreptul de asociere cu marca STEAUA, în urma deciziilor ÎCCJ nr. 3425/2014 şi a CAB989A/2016.

De asemenea, pe chat-ul suport al aplicației, au fost trimise mai multe răspunsuri care nu fac cinste companiei dumneavoastră, printre aceastea enumerăm:
”Steaua București nu mai este o echipă, se numește CSA Steaua București. Cât timp echipele sunt afișate corect pentru pariere, nu vă dezinformează cu absolut nimic.
– Momentan, va rămâne astfel, mai ales având în vedere faptul că echipa Steaua Bucharest nu există în nicio altă ligă, echipa la care dvs. faceți referire se numește CSA Steaua București.
– Daca intrați în aplicație să părăsiți meciul, veți vedea că este scris FCSB, nu Steaua. Steaua Bucharest nu există, în liga a 4-a este CSA.
– Statisticile de pe site sunt strict informative, nu sunt oficiale. Informativ, înseamnă că nu vă influențează cu nimic biletele și sunt afișate strict din dorința casei de pariuri, nu din obligația acesteia.
– Dacă ne veți contacta din ce în ce mai mult clienții, nu va influența decizia departamentului care se ocupă de afișarea acestor informații, iar eu vă asigur că voi oferi același răspuns….dacă ar fi fost după mine, cu siguranță nu aș fi scris Steaua”
Mesajele trimise de angajații companiei dumneavoastre sunt incorecte, ilegale (promovare pariuri pentru ”Steaua Bucharest”, însă conform SuperBet ”Steaua Bucharest nu există” – deci se promovează un meci care nu există? Poate fi vorba de o fraudare a jucătorilor SuperBet?) și lipsite de bun simț (”Dacă ne veți contacta din ce în ce mai mult clienții, nu va influența decizia departamentului care se ocupă de afișarea acestor informații, iar eu vă asigur că voi oferi același răspuns”).

AS47 solicită un punct de vedere oficial al agenției cu privire la această situație, este aceasta politica companiei sau doar o eroare regretabilă?

Cerem, de asemenea, clubului Steaua București, da, acesta este numele clubului, cunoscut, din 1947, drept Clubul Sportiv al Armatei (C.S.A. fiind abrieverea organizării interne, daca era fotbal club se numea F.C.) cel mai mare club din România, deținător al Cupei Campionilor Europeni în 1986 și finalist în 1989 (cunoscută și drept Steaua Bucharest, Bucharest=București), să își apere imaginea, condamnând public orice entitate care își face imagine pe baza istoriei și performanțelor obținute!

#spiritdeluptă