HANDBAL: STEAUA 28-31 CSM București

Steaua a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, partida cu CSM București (28-31), după ce a condus la pauză.


STEAUA BUCUREȘTI – CSM BUCUREȘTI 28-31 (14-12) Arbitri: Claudiu Gorina / Florin Melencu

Steaua: Bucătaru, Stănescu – Mihalcea 6, Burlacu 4, Humet 4, Da Silva 3, Milosevic 3, Florea 2, Constantina 2, Grbovic 2, Stavrositu 1, Valadao 1, Johannson, Aslanian, Olaru. Antrenor: Sandu Iacob.

CSM: Merlă, Baciu – Bizău 7, Ramba 6, Rotaru 6, Teixeira 4, Georgievski 4, Caba 3, Onyejekwe 1, Militaru, Fotache. Antrenor: Daniel Anca.


Pentru Steaua urmează o deplasare grea joi, pe terenul vicecampioanei HC Dobrogea Sud Constanța.

Iată ce a spus despre acest meci, pentru Handbal Mania, antrenorul stelist Sandu Iacob.

Am început bine, în primele 30 de minute jocul a decurs firesc și am fost la conducerea meciului, după care, câteva greșeli și forma noastră slabă pe faza de apărare au permis adversarilor să capete încredere cu fiecare minut. Noi am plătit tribut erorilor pe care le-am comis și suntem frustrați și dezamăgiți pentru că am pierdut un meci pe care l-am avut în mână și pe care puteam să-l câștigăm, dar adversarii au fost mai buni atunci când a trebuit, în repriza a doua, și au câștigat pe merit. Pentru noi urmează un meci la Constanța, care poate decide ocupanta locului 4 la finalul turului și încercăm să ne recuperăm fizic și mental pentru a ne lupta și a câștiga acel joc. Sandu Iacob

Sandu Iacob, antrenorul echipe de handbal STEAUA București

Sursa: handbalmania.ro