Etapa I: Steaua – Metaloglobus

Steaua revine în Liga 2, marți, 9 august, cu Metaloglobus. În acest sezon, pe plan sportiv, ne așteptăm să ne clasăm pe primele 2 poziții și să accedem cât mai sus în Cupa României, pentru că Steaua este datoare suporterilor la acest capitol.

Steaua a avut o serie de amicale, în care ne-a demonstrat că este o echipă solidă: FC Argeș 0-1 Steaua, Farul Constanța 1-1 Steaua, FK Makodenja 2-3 Steaua, CSKA Sofia 1948 0-3 Steaua, FC Bregalnica Stip 0-0 Steaua, Steaua 2-1 Akritas Chlorakas, Steaua 6-0 Jiul Petroșani și Steaua 1-0 CSM Alexandria.

Fotbaliștii care au plecat în această vară de la Steaua sunt: Raul Bălbărău, Liviu Băjenaru, Vasile Buhăescu, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, George Călințaru, Dragoș Huiban, Robert Neacșu, Alexandru Zaharia, Florin Răsdan și Dragoș Nicolae (împrumutat).

Noile achiziții sunt: Costinel Gugu, Alexandru Sima, Cristian Balgiu, Atanas Trică, David Dincă, Tsvetelin Chunchukov, Laurențiu Corbu, Ștefan Bodișteanu, Doru Calestru, Cristian Blaga și Alexandru Sabău.

Metaloglobus, adversara de marți, de la ora 20:00, a dorit să se numească Sportul Studențesc.
Confrom liga2.prosport Suma de închiriere a brandului CS Sportul propusă de Metaloglobus este acum de 10.000 de euro per sezon de Liga 2, dublă în cazul în care se promovează în Liga 1, plus 10 procente din drepturile tv, după ce oferta inițială a fost de 5.000 de euro.(…) Atunci, acum 6 luni, șefii clubului studențesc au considerat oferta omului de afaceri sirian drept ”derizorie”, conform informării primite de conducătorii de la Metaloglobus.
CS Sportul Studențesc a replicat cu patru puncte clare prin care a refuzat banii promiși de Imad Kassas: 1. singura formă juridică pentru folosirea brandului este un contract de licențiere a mărcii
2. pe durata contractului secția de fotbal nu poate fi activată pe licența clubului Sportul Studențesc
3. oferta financiară este derizorie în condițiile în care fiecare secție cheltuie peste 50.000 de euro anual
4. beneficiu de imagine n-ar exista prin folosirea numelui de către o altă entitate.”

Sezonul trecut, Steaua a învins-o pe Metaloglobus, în deplasare, cu scorul de 3-1.

Metaloglobus și-a schimbat antrenorul, iar în locul lui Nicolae Grigore a venit Eugen Trică. Va fi și un duel tată vs fiu.

Metaloglobus a avut o serie de amicale: Metaloglobus 3-2 Progresul Spartac, Concrodia Chiajna 1-1 Metaloglobus, Metaloglobus 3-1 Concordia Chiajna, Gloria Buzău 1-0 Metaloglobus, Oțelul Galați 0-2 Metaloglobus.

Metaloglobus a adus următorii jucători: Dragoș Huiban, Robert Neacșu, Flavius Buleandra.
Fotbaliștii care au plecat în această vară sunt: Iulian Roșu, Leonard Boiangiu, Alexandru Ionuț Sîrbu, Liviu Mihai, Darius Grosu, Andrei Florescu, Andrei Pandele.
Cei mai interesanți fotbaliști de la Metaloglobus sunt: frații Herea, Sin, Huiban, Gavrilaș și Caramalău.

Steaua este cotată la 3,14 milioane de euro, în timp ce Metaloglobus este cotată la 1,54 milioane de euro. Steaua nu va avea un meci ușor, deoarece, mai mult ca sigur, Eugen Trică se va apăra pe 2 linii și jucatorii vor încerca să lovească pe contraatac.

Ora 20:00 este numai bună de fotbal, iar suporterii trebuie să își susțină echipă și să dea, în același timp, o replică pentru faptul că, cel mai probabil, nu Steaua nu va avea drept de promovare, deși, sportiv, arată ca o echipă de promovare.

Care credeți că vor fi cei mai buni jucători în acest meci?

Etapa I: Steaua – Metaloglobus
📆 Marţi, 9 august 2022, de la ora 20:00
📌 Stadionul Steaua
🎥 Meciul va fi transmis de Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport.
🎫 Biletele se pot achiziționa de pe site-ul entertix.ro; în format fizic, biletele se găsesc în librăriile Cărturești și rețeaua de hypermarketuri Carrefour.
De la casieria stadionului, biletele se pot achiziționa după următorul program:
• Miercuri – 12:00 – 19:00
• Joi – 12:00 – 19:00
• Vineri – 08:00 – 15:00
• Sâmbătă – 12:00 – 16:00
• Luni – 12:00 – 19:00
• Marți – 12:00 – 20:00