Colonelul Mădălin Hîncu va fi noul comandant

Colonelul Mădălin Hîncu va fi numit, pentru șase luni, comandant al CSA Steaua, iar colonelul Cornel Milan, antrenorul echipei de scrimă de la Steaua, va fi vicepreședinte.

Mădălin Hîncu este un membru relativ recent al CSA Steaua, pentru că, până în 2018, a fost comandantul Clubului Sportiv Aplicativ Militar “Bucegi”, subordonat direct Statului Major al Forțelor Terestre. Cu Hîncu la comandă, sportivii au avut rezultate foarte bune.
În 2018, s-a procedat la o restructurare, iar Clubul “Bucegi” a fost integrat în CSA Steaua, sub titulatura de Centrul de Sporturi Montane cu sediul la Predeal.

Mădălin Hîncu

Colonelul Mădălin Hîncu, declara, într-un interviu pe 9 octombrie 2018, pentru Vocea Armatei :- Începând cu 1 ianuarie 2018, STEAUA are posibilitatea de a face venituri proprii. Îmi doresc ca fiecare disciplină să atragă nume și branduri puternice care să vină și să contribuie alături de noi.- Eu aduc la STEAUA în primul rând caractere, iar sportivii care au venit la STEAUA sunt caractere puternice care iubesc foarte mult sportul militar și România.- Încerc să îi conving pe sportivi sufletește și ei să vină alături de Clubul Sportiv al Armatei STEAUA și să muncească din pasiune, iar banii să fie ceva pe lângă care să vină să îi ajute numai să își întrețină familiile.- Doresc foarte mult ca în România să se înțeleagă că CSA Steaua vrea să facă perfomanță și să implementeze excelența.#spiritdeluptă

Publicată de AS47 pe Miercuri, 29 ianuarie 2020

#spiritdeluptă