BREAKING NEWS | Șoc în presa românească! „ProSport dă faliment!”

BREAKING NEWS | Șoc în presa românească! „ProSport dă faliment!”, „Evaziune fiscală, exploatare a minorilor și trafic de stupefiante” Incredibil de unde a pornit totul. —>

ProSport ar urma să dea faliment, susține un cetățean care a dezvăluit aceste informații ieri seară la un pahar de vin într-un bar din sectorul 6. „Alin Grigore fuge din țară! E pa! Informația e 100%”, a mai afirmat acest fidel client al casei. Fiindcă titlul acestei știri e pus între ghilimele, informația pe care ați citit-o nu e una falsă. Cineva chiar a declarat aceste lucruri, deci informația e adevărată. În rest…

Zeci de articole scrise pe baza unor live-uri pe YouTube, informații neverificate și mereu împotriva clubului Steaua. Știm că în Constituția României este reglementată „libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini”, dar totuși: așa de jos a ajuns acest site?

Noi, AS47, credem că a venit momentul ca orice interacțiune a jucătorilor, a staffului tehnic și a conducerii CSA Steaua București cu site-ul Prosport să fie întreruptă. Asta presupune ca CSA Steaua să ia, în sfârșit, măsuri împotriva celor care denigrează constant clubul și împrăștie minciuni în publicațiile lor. Măsuri care se pot concretiza prin ridicarea acreditărilor pentru meciurile disputate de Steaua pe teren propriu, pentru că toate comunicatele emise de club nu mai sperie pe nimeni.

Iar aceste acțiuni nu pot fi asociate decât de către cei rău-intenționați cu cenzura, pentru că, oriunde în lumea asta, atunci când o publicație continuă să reitereze aceleași minciuni în interes propriu, multe dintre ele demontate în instanțele de judecată, trebuie să se aștepte și la repercusiuni.
Nu înțelegem cum o entitate, oricare ar fi ea și din orice domeniu, stă pasivă când este atacată constant, aducându-i-se grave prejudicii de imagine. Putem crede doar că este vorba de complicitate, rea-voință sau incompetență din partea angajaților.

Totuși, ca o completare la cele scrise și pentru că nu vedem totul în alb și negru (eventual, doar în roșu și albastru), considerăm că cei care se ocupă de site-ul Liga2.ro fac o treabă excelentă. Asta nu compensează răul produs de câțiva „jurnaliști” care au ca unic scop discreditarea clubului Steaua.