Binele învinge!

Istoria ne arată că binele, într-un final și după multe obstacole, învinge.

Iar atunci nouă ne va fi extrem de ușor.
Nu ca în cazul de acum, în care niște oameni au înjosit alți oameni, pentru bani, iar jurnaliști independenți au trebuit să sape după documente semnate de x și y, pentru a dovedi complicitatea acestora. Coincidență, sau mai degrabă nu, același partid, ba chiar aceiași oameni din partid, de care ar fi trebuit să scăpăm de mulți ani, este implicat și acolo. Ce ziceți despre asta?

Noi vom ști.
Iar voi nu veți putea da vina pe vreo secretară anonimă sau pe șofer.
Pentru că ați avut încă de la început toate documentele, dar ați ales să vă faceți că ele nu există. Ați aflat primii deciziile judecătorești, în toate cazurile, fie că a fost vorba de Steaua, fie de cei care au făcut pușcărie, iar voi ați trecut de partea infractorilor, în cunoștință de cauză.
Scuza cu „cititorul asta cere” nu va mai fi valabilă, căci ați calcat în picioare orice noțiune cu care ați ieșit de pe băncile facultăților de jurnalism.
Cititorul, educat sau mai puțin educat (cunoaștem cu toții studiile despre nivelul educației din România, nivel la care ați pus și voi umărul), presupune că ce primește din publicațiile voastre este adevărat, că voi vă faceți meseria și le transmiteți informații verificate.
Se așteaptă ca oamenii cu principii și valori solide să fie promovați, să devină modele pentru cetățeni, nu niște infractori care au făcut bani pe spatele statului român, pe care vă prefaceți că îl apărați.
Ei cred că adevărul primează, și nu brânza.
Presa sportivă, care e gunoi, e formată din oameni cu nume și prenume, pe care le cunoaștem. Vă cunoașteți.

Sunteți complicii infractorilor.