Întâlnire AS47, Peluza SUD și clubul STEAUA

Marți, reprezentanții Asociației Steliștilor 1947 și ai Peluzei Sud Steaua s-au adunat la aceeași masă cu noul comandant al CSA Steaua, Mădălin Hîncu și câțiva reprezentanți ai clubului.

Comandantul ne-a asigurat de sprijinul său pentru toate secțiile roș-albastre. De asemenea, informăm, pe această cale, că va urma o reorganizare administrativă și funcțională a clubului, în vederea creșterii performanțelor.

În ceea ce privește fotbalul, șeful de secție ne-a asigurat că au fost aduși jucători de nivel înalt, existând piste pentru transferul a încă doi fotbaliști. Staff-ul tehnic a primit tot ceea ce a solicitat, obiectivul fiind promovarea în Liga a III-a, existând deja bugetul pregătit pentru sezonul viitor și fiind conturat planul pentru eșalonul secund.

Pentru a rămâne aproape de suporteri, Steaua TV va transmite în continuare toate partidele.

Cât despre stadionul Steaua, în acest an va fi finalizat, existând totodată planuri de modernizare a bazei și de creare a unei infrastructuri.

După această întâlnire, putem spune că toți oamenii importanți din club cred în promovare și că am văzut întocmai atmosfera potrivită pentru atingerea țelului nostru, din acest moment: acela de a face următor pas spre acolo unde ne este locul.

Și, poate cel mai important, s-a găsit înțelegerea comună pentru a întreprinde acțiuni între club și suporteri, urmând să revenim cu informații despre acestea. A fost o întâlnire în care am adus în atenție direct problemele și nemulțumirile, din ultimii doi ani și jumătate și am fost asigurați de schimbări de atitudine și mentalitate.

La rândul lor, oficialii clubului ne-au rugat să avem un comportament civilizat, astfel încât să protejăm ceea ce s-a modernizat pentru confortul suporterilor.

Pentru că vrem să avem o colaborare cât mai bună între suporteri și club, în primăvară vom avea următoarea întâlnire cu oficialii din Ghencea, urmând să analizăm ce s-a mai întreprins și ce este nevoie să se mai întâmple pentru un club curat, mai presus de toate!

SudSteaua.ro
#spiritdeluptă