AS47 invită candidaţii pentru postul de comandant al clubului Steaua să îşi prezinte planurile de dezvoltare

Pe 15 octombrie 2019, au încetat detașarea și împuternicirea colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu în funcția de comandant (președinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) STEAUA. Drept urmare, ministrul apărării a decis scoaterea la concurs a respectivei funcții, decizie ce credem că poate crea premisele câștigării postului pe principii de competență și, astfel, clubul și comunitatea stelistă au numai de câștigat.

În ultima perioadă, în mass-media, au apărut nenumărate articole referitoare la posibilii candidați pentru poziția de comandant al clubului nostru, însă nu a venit nicio reacție din partea Ministerului, în subordinea căruia se afla CSA STEAUA București.

Asociația Steliștilor 1947, apărută din dorința de a da legitimitate steliștilor de pretutindeni, dă o voce puternică tuturor celor pentru care STEAUA înseamnă o parte din viață.
Fiind o punte între suporteri și club, obiectivul nostru este acela de a promova și apăra adevărate valori ale clubului STEAUA, precum și de a informa permanent suporterii steliști despre activitățile clubului.


AS47, ca reprezentantă a Peluzei Sud Steaua (SudSteaua.ro), cei mai activi și prezenți suporteri ai Stelei, a membrilor săi cotizanți și a suporterilor de pretutindeni, lansează o invitație deschisă tuturor candidaților care se consideră demni și potriviți pentru a conduce clubul CSA STEAUA, de a-și prezenta într-un mod deschis și transparent planurile de dezvoltare pe perioada mandatului.

Astfel, în cazul în care își vor depune candidatura, îi invităm, săptămâna viitoare, pe dl. col. Cristian Cîrlan, locţiitor al comandantului și comandant interimar, precum și vicepreședinte al clubului, pe dl. col. Florin Talpan, juristul clubului, și pe dl. col. Bixi-Pompiliu Mocanu, fostul comandant, să își prezinte ideile de dezvoltare pentru clubul militar în cadrul unui interviu live.

Suporterii sunt cei pentru care luptă sportivii și la care se gândesc atunci când îmbracă tricoul stelist. Alături de noi, clubul a fost la cel mai înalt nivel, astfel, avem încrederea că cei ce vor candida la conducerea clubului vor asculta vocea și dorința suporterilor în perioada de selecție care urmează și, ulterior, pe perioada mandatului.

Este un moment critic pentru noi și clubul pe care îl prețuim mai presus de toate și suntem siguri că cei dornici să preia conducerea Stelei vor da curs invitației noastre dând dovadă că își respectă suporterii și fiind o oportunitate pentru ei de a își prezenta planurile.

Așteptăm cu interes răspunsurile dumnealor și sperăm că un nou drum, presărat numai cu înalte performanțe, va începe pentru STEAUA!