„AMFB nu au bani. Așteaptă se se relaxeze situația.”

„Deocamdată ne antrenăm pe grupuri. Nu stăm în cantonament. Nu folosim vestiarul, vin băieții îmbrăcați în echipament și se duc și fac duș acasă. Nu i-am testat până acum, o vom face la începutul lunii viitoare. Putem să ne pregătim, dar nu în număr mare. Suntem în grupuri de 6. Dacă trece timpul și restricțiile nu vor mai fi la fel, atunci putem juca”, a dezvăluit Iulian Miu la TV Telekom Sport.

Secundul Stelei le cere oficialilor de la AMF Bucuresti să revină asupra modului în care au plănuit disputarea meciurilor care vor decide cine promovează în Liga 3.

„Nu vom juca meciuri, nu se știe când vom intra și nu suntem obligați să facem aceste teste. Cei de la județe și AMFB nu au bani. Așteaptă se se relaxeze situația. Trebuie făcut un protocol între federații și Ministerul Sănătății că se poate relua la Liga 4, sub o altă formă. Dacă rămâne protocolul de la Liga 1, competiția nu se va termina pe teren.

Noi vrem să jucăm, dar să ne anunțe ca să facem testarea, să căutăm cantonament. Dacă nu se respectă protocolul, noi avem 7 puncte avans și mergem mai departe, la baraj. Cei de la AMFB spun că mai este timp. Până pe 27 iulie e destul. Nu avem nici programul meciurilor. Trebuie să jucăm și un meci de Cupă”, a spus Iulian Miu.

Sursa: gsp.Ro
#spiritdeluptă