AMF B nu mai are timp

– Playoff-ul dorit de AMF Bucuresti va pica. Aceștia nu mai au timp pentru a elabora și aproba un protocol medical. Protocolul acceptat în acest moment, în conformitate cu prevederile Ordinului Comun 565/806/13.05.2020 al Ministerul Tineretului și Sportului și al Ministerul Sănătăţii – România, prevede o testare cu 14 zile înainte de competiție (mai sunt 20 până la data limită).
– Echipele participante la baraj vor trebui să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului si Sportului. Multe dintre acestea nu le au și nici nu le vor face, din cele 42 de echipe cu siguranță vor fi mai puține.
– Echipele vor avea o problemă financiară în organizarea testărilor, plata taxei, cât și asigurarea condițiilor prevăzute de ROAF pentru organizarea unui joc oficial. Din păcate, este posibil ca acesta să fie un criteriu de alegere a campioanei în ligile cu mai multe serii.
CSA Steaua București are Certificatul de Identitate Sportivă, eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului, este afiliată FRF și așteaptă decizia finală de la AMF Bucuresti
– Hotărârea de astăzi are și câteva greșeli. Deși protocolul specifică 14 zile, AJF au timp până pe 27 iulie, cu 5 zile înainte de primul meci 🙄. Cum vor îndeplini echipele protocolul, dacă nu există o decizie finală, decizie care ar trebui să fie, în mod normal, pe 17 iulie? De asemenea, există, printre altele, și un criteriu de departajare după „numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe”. 👀

#spiritdeluptă

Playoff-ul dorit de AMF Bucuresti va pica. Aceștia nu mai au timp pentru a elabora și aproba un protocol medical. Protocolul acceptat în acest moment, în conformitate cu prevederile Ordinului Comun 565/806/13.05.2020 al Ministerul Tineretului și Sportului și al Ministerul Sănătăţii – România, prevede o testare cu 14 zile înainte de competiție (mai sunt 20 până la data limită).