TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă mulțumim pentru că vizitați site-ul nostru! Acest site aparține Asociației Steliștilor 1947.

1. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului, incluzând text, imagini, ilustrații, design-uri, simboluri, fotografii, clipuri audio/video etc. este proprietatea Asociației Steliștilor 1947.
Folosirea fără acordul titularilor drepturilor de autor a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului site-ului sau de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul conținut al site-ului.
Putem aproba publicarea pe site a conținutului transmis de dumneavoastră în acest scop, în secțiunea/secțiunile corespunzătoare. Ne rezervăm dreptul de a selecta mesajele care sunt publicate pe site. Nu vor fi postate pe site mesaje al căror conținut este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, discriminatoriu, care afectează viața privată sau drepturile de proprietate intelectuală sau care nu respectă legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
Dumneavoastră declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea lor nu cauzează daune unei terțe părți. Ne rezervăm dreptul de a verifica veridicitatea și acuratețea informațiilor pe care ni le transmiteți.

3. COMUNICĂRI

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, respectiv pot adresa întrebări prin formularul de contact disponibil pe site.