NAȚIUNEA STELISTĂ TE CHEAMĂ LA LUPTĂ!

2020-21 sunt ani ca niciun altul. Clubul nostru a pornit în marșul său neîntrerupt spre glorie. Dar acum, îi lipsește marele avantaj pe care niciun adversar nu-l are: suporterii din tribune. Asta, însă, nu ne împiedică pe noi, steliștii, să-l ajutăm.

ȘI TU POȚI SPRIJINI EFORTUL DE LUPTĂ! Părintele fondator, Gen. Mihail Lascăr, cu siguranță face apel tuturor steliștilor să fie parte activă din lupta clubului nostru spre victoria finală. De la orice distanță, în mod neprețuit.

Națiunea Stelistă se ridică la luptă. Și o poți face și tu, foarte simplu, prin Asociația Steliștilor 1947, chiar de la tine de acasă.

MAREA PROVOCARE

Operațiunea „2020-21”: obiectiv Liga II!
Ținta noastră, a suporterilor: sprijinirea „trupelor” noastre de pe gazon cu o sumă potrivită pentru îndeplinirea misiunii!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU COTIZAȚIA TA?
Prin intermediul AS47, suma totală strânsă la finalul sezonului 2020-21 va fi direcționată în felul următor:

70%: Sponsorizarea echipei de fotbal*
15%: Sprijinirea acțiunilor suporterilor*
10%: Acțiuni de promovare a clubului*
5%: Acțiuni caritabile*

  • Primii 100.000 lei vor fi direcționați către club prin sponsorizare directă. Sumele strânse ulterior vor fi oferite, la finalul campionatului, ca primă de promovare.
NAȚIUNEA STELISTĂ, la final de sezon:
917
steliști înrolați
26,5% din obiectivul de 1.000.000 lei

Actualizat pe 27 mai 2021.

Mulțumim pentru ajutor grupurilor E.R.A., Glas, Roosters 2005, PatruŞapte +, Steaua Fan Club U.K., Nădejdea e numai la noi, Banda Ultra’ 2004, Stil Ostil 2003, OLD BOYS 1947, South Boys 2004, Outlaws, Ultras, Gruppo Tanita, Brigada Diverse, Combat și tuturor steliștilor care ne ajută să dovedim că “Aici e Steaua!”.


Nu peste mult timp, când Steaua va fi revenit acolo unde-i e locul, pe culmile României și ale Europei, vei putea spune și tu cu mândrie: „Am fost acolo când a început totul!” Până atunci, vom câștiga împreună luptă după luptă, bătălie după bătălie, până la capăt. Vom lupta din teren și din tribune. Vom lupta de acasă, de pe laptopuri și telefoane. Vom lupta de la munte, de la mare, din orașe, din străzi, din țară și din străinătate. Și nu vom renunța niciodată, până la victoria finală.

Programul „Națiunea Stelistă” aparține Asociației Steliștilor 1947 (AS47) și face parte din campania de atragere a membrilor cotizanți aparținând acestei asociații. Națiunea Stelistă nu este un program de tip „socios”, un asemenea model de organizare neexistând, în momentul de față, în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Toate cotizațiile strânse în cadrul acestui program aparțin nominal AS47 și vor fi redirecționate potrivit mențiunilor făcute în conținutul paginii de față. Asociația Steliștilor 1947 este o asociație non-profit, pe bază de voluntariat, al cărei scop este susținerea, pe cât mai multe căi posibile, a CSA Steaua București.