Steaua va juca în grupa B din play-out-ul Ligii 2

Steaua va juca în grupa B cu Chindia Târgovişte, Concordia Chiajna, CSM Slatina, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CS Tunari şi Progresul Spartac.

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.
Procedura de stabilire a programului de disputare a play-out-ului se va face pe baza Tabelei Berger pentru opt echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți. În urne se vor introduce bile cu numere doar de la 1 la 7, prin eliminarea bilei cu numărul 8 fiind posibilă asigurarea unui număr de meciuri egale în deplasare şi acasă (câte trei din fiecare) pentru cele şapte participante în fiecare grupă. Extragerea se va face în ordinea clasării la finalul sezonului regular.

Spre deosebire de sezoanele trecute, acum vor retrograda doar patru echipe în loc de cinci. Pentru că începând cu sezonul 2024/25 Liga 2 va trece la un sistem cu 22 de echipe, FRF a decis să anuleze de această dată barajul de menținere/retrogradare între echipele situatie pe locul 5 în grupele de play-out. Astfel că vor retrograda doar ultimele două clasate în cele două grupe. Va retrograda cu o echipă mai puțin și vor promova din Liga 3 șase echipe în loc de cinci.

CSC Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, Unirea Slobozia, CS Mioveni, Gloria Buzău și FK Miercurea Ciuc sunt în play-off.

Tragerea la sorți pentru programul din play-out se va organiza marți, 19 martie.