„Nu s-au găsit nereguli la clubul Steaua”

Conform dreptului la replică și responsabilității presei de a furniza informații corecte, solicităm publicațiilor Stiripesurse, Prosport, Libertatea, Orangesport și Digisport să corecteze știrea apărută în ultimele zile.În primul rând, această știre pare a fi o replică a celei din august 2023, o știre subiectivă, bazată pe surse, referitoare la un raport preliminar. Între timp, presa a discutat despre raportul complet al clubului Steaua, care a specificat că „nu s-au găsit nereguli la clubul Steaua” ( https://shorturl.at/gryN3) în comentarii.
Termenul folosit de jurnaliști, „premierul nu este deloc mulțumit de ceea ce s-a găsit la CSA Steaua”, poate fi considerat subiectiv, mai ales având în vedere lobby-ul făcut de acesta pentru ca echipa din Berceni să joace în Ghencea. De asemenea, amintim că acel meci jucat în Ghencea a adus o nouă pată de imagine clubului Steaua, din cauza folosirii unei firme de pază cu angajați ilegali, dar presa a sugerat că vina a fost a Stelei, nu a celor de la FCSB. ( https://shorturl.at/bcyBW și https://shorturl.at/dxzA3 )
Reiterăm că afirmația „raportul preliminar arată că statul a cheltuit 100 de milioane de euro pentru clubul din Ghencea” este bazată pe surse, nu este precizat în raportul Corpului de Control aşa cum se poate verifica sau într-un alt raport și nu reprezintă neapărat adevărul. De asemenea, nu se specifică în primul rând perioada pentru care s-au cheltuit acești bani, care au fost alocați de guvern, condus de domnul prim-ministru Marcel Ciolacu. ( https://shorturl.at/jwKRY și https://shorturl.at/jlqvS )
În speranța că jurnaliștii vor înțelege că au publicat o știre falsă și veche pentru a doua oară, vă solicităm să corectați acele articole sau măcar să ne acordați dreptul la replică. De asemenea, sperăm ca demersul acesta să fie susținut și de clubul Steaua.Vă mulțumim!

#înGhenceadoarSteaua #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA