Inscriere 2018-02-15T15:19:34+02:00

Formular de inscriere in AS47

Pentru inscrierea in Asociatia Stelistilor 1947 trebuie sa parcurgeti urmatorii 5 pasi. Va rugam sa respectati indicatiile daca doriti ca tot procesul sa se desfasoare cu cat mai putina bataie de cap.

1

Completati formularul de inscriere. Veti primi pe adresa de e-mail folosita la inregistrare un fisier .pdf care trebuie tiparit si semnat.  Verificati si folderul de spam/junk al clientului de mail in cazul in care nu primiti formularul.  Acordati atentie tuturor campurilor din formular, in caz contrar legitimatia dumneavoastra ar putea fi trimisa la o adresa gresita. Inscrierile nu se pot face in totalitate online deoarece din punct de vedere legal este nevoie de semnatura fiecarui nou membru.

2

Semneaza si trimite formularul de inscriere atasat la acest email, impreuna cu o copie a cartii de identitate sau a pasaportului la adresa inscrieri@as47.ro

* Daca nu ai posibilitatea sa faci o plata prin transfer bancar, poti face o depunere in numerar la orice banca, utilizand acelasi cont. Si in acest caz, te rugam sa ne oferi detaliile necesare identificarii platii (nume, prenume si ce reprezinta suma platita).

3

Asteptati confirmarea faptului ca datele trimise sunt in regula. Asigura-te ca informatiile furnizate sunt corecte, astfel incat sa te putem contacta rapid si eficient in urma primirii cererii de inscriere. Este recomandabil sa ai acces la o casuta de e-mail, deoarece majoritatea confirmarilor se vor trimite in acest mod. In cazuri deosebite, vei fi contactat telefonic.

4

Puteti achita cotizatia prin ordin de plata/depunere in contul de mai jos.

Cotizatia pentru membrii asociatiei este de 300 de lei pentru fiecare an. Poti plati in urmatoarele variante:

  • Transa intreaga de 300 de lei;
  • 2 transe in valoare de 150 de lei fiecare;
  • 3 transe in valoare de 100 de lei fiecare.

 

Plateste cotizatia catre AS47 in contul urmator: :

RO19PIRB4215778484001000 (Piraeus Bank)

Pentru a efectua plata ai urmatoarele optiuni:

  • Prin transfer bancar. Te rugam sa platesti suma dorita in contul de mai sus. La detaliile platii, te rugam sa-ti completezi numele si perioada pentru care platesti cotizatia;
  • Daca nu ai posibilitatea sa faci o plata prin transfer bancar, poti face o depunere in numerar la orice banca, utilizand acelasi cont. Si in acest caz, te rugam sa ne oferi detaliile necesare identificarii platii (nume, prenume si ce reprezinta suma platita).

5

In momentul in care primim confirmarea platii, procesul de adeziune la asociatie este finalizat din perspectiva ta. Dupa procesare, vei primi informatiile, precum si legitimatia personalizata de membru la adresa furnizata in formular.

Deoarece este necesara schimbarea statutului odata cu adaugarea de noi membri, cererile de adeziune sunt legalizate la finalul lunii in curs, urmand ca la inceputul lunii viitoare sa putem emite si trimite legitimatiile de membru.

Legitimatiile vor fi trimise la adresa furnizata in formularul de inscriere. De asemenea, pe viitor, este posibil sa primiti si alte comunicari din partea Asociatiei Stelistilor 1947.

ATENTIE: legtimatiile se trimit o data pe luna! De asemenea, este posibil ca pe viitor sa primiti prin posta si alte anunturi in legatura cu functionarea AS47. Adresa dumneavoastra nu va fi folosita in scopuri comerciale si nu va fi facuta publica.

Cu toate ca va vom trimte legitimatia in cel mai scurt timp posibil, cererea dumneavoastra nu poate fi legalizata pana la sfarsitul lunii in curs, deoarece adaugarea fiecarui nou membru implica si o modificare a statutului AS47.

Like us!

Contact

ASOCIATIA STELISTILOR 1947

office@as47.ro