3,5% din impozitul pe venit

Cum ar fi să știi că poți ajuta considerabil Națiunea Stelistă (și) fără să plătești ceva din buzunar?

Am dat startul campaniei de 3,5% și, până pe 25 mai 2021, poți redirecționa acest procent din impozitul pe venit către AS47, completând un singur formular. ⤵

Practic, oricine își poate redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit pentru o perioadă de până la doi ani către un ONG, în cazul nostru AS47. Impozitul pe venit se plătește oricum și, în cazul celor care nu-l redirecționează către cauzele în care cred, banii ajung pur și simplu la stat.

Cu alte cuvinte, este partea aceea din an, în care poți susține un proiect în care crezi și, dacă te alături crezului nostru, ne duci cu un pas mai aproape de promovare.

Știi deja că AS47 este o organizație non-profit, care funcționează 100% pe bază de voluntariat. Însă, pentru a ne menține ipostaza de partener oficial al CSA Steaua București și pentru a ne întreține misiunea, aceea de a susține STEAUA în mod activ, desfășurăm an de an și această campanie.

Pentru tine e doar un procent 3,5% dintr-o sumă pe care o plătești orișicum statului, pentru Steaua e o șansă în plus să facă performanță!

_____________________________

Descarcă formularul în format PDF și completează-l cu majuscule, doar la secțiunile:

I. Date de identificare contribuabil
II.2. Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani
(dacă dorești ca decizia de redirecţionare să rămână valabilă și pentru anul următor)
Semnătură contribuabil

_____________________________

  • Trimite formularul completat prin serviciul online ANAF: Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică
  • Cei care doresc să ne sprijine sub această formă de donație, mai pot depune declarația prin poștă/curierat prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau direct la administrația fiscală de domiciliu, găsiți adresele aici: Direcția Generală Regională a Finanțelor.
  • Trimite formularul scanat sau direct în format electronic direct către noi, la adresa membru@as47.ro, urmând ca noi să îl trimitem spre ANAF. Pentru acest lucru avem nevoie și de o declarație de consimțământ.